Tizenkétmillió forintra büntették Bajor Imre "orvosát"

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
Bajor Imre halál büntetés orvos kuruzslás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van és különleges kezelésekben bízott. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár 2014. augusztus 6-án feladta a harcot. 

Bajor "természetes kemoterápiás" kezelést választott a hagyományos gyógymód helyett. Azért döntött így, mert bízik abban, hogy ennek nincsenek káros és maradandó mellékhatásai. A nála alkalmazott B17 a sárgabarack magjában található meg a legnagyobb koncentrációban, és az ebből készített vitamint daganatos betegeknél alkalmazzák természetes gyógymódként a rákos sejtek elpusztítására, szaporodásuk gátlására.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Az alternatív kezelést végző Vargha Zoltán Bajor Imre halála után sokan kuruzslónak kiáltották ki, majd ezt követően vizsgálat is indult ellene. Most - a hot! információ szerint - 12 millió forintra büntették az "orvost", mivel a férfi semmivel nem tudta igazolni, hogy az általa gyógyhatásúnak titulált módszernek bármilyen valós hatása lenne. A Gazdasági és Versenyhivatal szerint az pedig csak még tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy leggyakrabban végső stádiumban szenvedő betegeket "talált meg" Vargha, akik bármit megtettek volna annak érdekében, hogy meggyógyuljanak. A férfi minden vágad tagad, és ragaszkodik ahhoz, hogy nem fizet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.