Whitney Houston mellé temetik el Bobbi Kristina Brownt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
lélegeztetőgép hospice temetés kóma gyógyszeres kezelés család Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre romlik a néhai énekesnő 22 éves lányának állapota. A család a hírek szerint már felkészült a legrosszabbra.

Egyre rosszabbul van Bobbi Kristina Brown. Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának, akit januárban eszméletlen állapotban találtak fürdőkádjában, állapotát a hírek szerint a családnak is sikerült (a helyzethez képest) elfogadnia.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A RadarOnline úgy tudja, már zajlanak a 22 éves lány temetésének előkészületei, és a hasonló körülmények között elhunyt Whitney Houston mellé fogják örök nyugalomra helyezni. Bobbi Kristinát június végén szállították át egy hospice központba, ahol már nem adagolják gyógyszereit és a lélegeztetőről is levették.

Soha nem lesz már képes az önálló életre

Bár Bobbi Kristina Brown 3 hónap kómában fekvés után áprilisban végre felébredt, sok jóval azonban nem kecsegtetett az orvosszakértő a lány állapotát illetően - kattints ide a cikkért!
Videó: ilyen, amikor rád támad egy 4 méteres cápahttp://www.life.hu/news/20150702-ilyen-amikor-rad-tamad-egy-4-meteres-feher-capa.htmlMindössze néhány rács választotta el a közel 4 méteres fehér cápától a New York-i nőt, aki testközelből tapasztalhatta meg, milyen az, amikor egy ekkora ragadozó rátámad az emberre.NewsThinkstockEgy utolsó vizsgálatra Chicagóba szállítják Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150701-whintey-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-chicagoba-szallitjak-egy-utolso-vizsgalatra.htmlAhogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a család már kezd beletörődni Bobbi Kristina Brown állapotába, akit nemrég egy hospice központba szállítottak. Most apja egy utolsó vizsgálatra Chicagóba viszi a lányt, mielőtt lekapcsolják a gépekről. Dr. Life--Halálos hőhullám érkezett Európábahttp://www.life.hu/news/20150702-halalos-hohullam-erkezett-europaba-az-omega-blokk-miatt.htmlEgy magasnyomású blokk okozta szokatlan felmelegedés miatt az egész kontinensen sorban dőlnek meg a melegrekordok.News--Saját férje miatt haldoklik Bobbi Kristina Brown?http://www.life.hu/intim/20150626-bobbi-kristina-brownt-meglopta-es-bantalmazta-ferje-nick-gordon.htmlAz ügyészség újra elővette Nick Gordont: a hírek szerint nem csupán meglopta a kómában fekvő feleségét, hanem fizikailag is bántalmazta, sőt, a tragédia napján veszekedett is vele.Intim--Így emlékezett a Titanic rendezője elhunyt barátjárahttp://www.life.hu/news/20150624-james-cameron-is-megemlekezett-james-hornerre-a-titanic-zeneszerzojere.htmlJames Horner zenéje milliók szívét érintette meg, a tragikus balesetben elhunyt zeneszerzőt pedig nemcsak a rajongók, hanem régi barátja, a Titanic rendezője, James Cameron is gyászolja.News--"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.