Hétfőtől újra nyit a Nyugati pályaudvar

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
felújítás menetrend forgalom karbantartási munkálat megnyitás vonat Nyugati pályaudvar közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 6-tól visszaáll a rend: ismét a megszokott vonalon, a felújítás előtti menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Véget értek a Nyugati pályaudvar felújítási munkálatai - írja az MTI. Újra megindul tehát a menetrendszerinti forgalom, amely a 60-70 ezer utast fogadó pályaudvar karbantartási munkálatai miatt június 22-től két hétig szünetelt.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Közölték: újra a Görgey út felújítása alatt érvényes forgalmi rend szerint lehet utazni a 12-es és a 14-es villamos vonalán, megszűnik a 14A járat. A BKK a villamos és a pótlóbuszok közlekedéséről a www.bkk.hu/gorgey oldalon tájékoztat. Újra a megszokott útvonalán és menetrendje szerint közlekedik a 30-as, a 30A, a 32-es, a 225-ös és a 230-as autóbusz.

Hozzátették: a BKK járatain már nem fogadják el azokat a vasúti jegyeket és bérleteket, amelyeket a Nyugati pályaudvarra mint indulási vagy célállomásra állítottak ki.

Februárban kezdte el a BKK az újpesti Görgey Artúr út teljes felújítását a Rózsa utca és a Szilágyi utca közötti szakaszon, aminek keretében a 12-es és 14-es villamos pályája is megújul. A Görgey út felújítása alatt a 12-es villamos nem közlekedik, helyette hétköznap késő estig a 12-es villamospótló autóbusz, munkanap késő este és hétvégén a 270-es autóbusz jár.

A 14-es villamos június 15-e után a Lehel tér és a Szent István tér–Újpesti piac közötti szakaszon jár - olvasható a BKK korábbi közleményében. A 14A pótlóbusz június 22-étől 26-áig, valamint június 29-étől július 5-éig Újpest-Központ metróállomás és Rákospalota-Újpest vasútállomás között közlekedett.

Egyetlen lakosa van az amerikai falunak! Ennek ellenére könyvtár, bolt, de adóemelés is van!http://www.life.hu/news/20150703-monowi-telepulesnek-egyetlen-lakosa-van-aki-boltot-konyvtarat-kocsmat-is-uzemeltet.htmlElsie Eiler az utolsó megmaradt lakosa a Nebraska állambeli Monowi településnek, aki egyébként egyáltalán nem unatkozik: ő a polgármester, a bolt és a könyvtár vezetője, és a kocsmáros is.News--Eva Longoria akar lenni a női George Clooneyhttp://www.life.hu/news/20150705-eva-longoria-akar-lenni-a-noi-george-clooney.htmlNem, a Született feleségek sztárja nem az életstílusa miatt tartja követendő példának a sármos színészt.News--Hihetetlen sztori! Vacsorája végzett az állattalhttp://www.life.hu/news/20150703-pitont-olt-meg-belulrol-a-tarajos-sul.htmlDél-Afrikában találták azt a pitont, aminek egy tarajos sül okozta a halálát: belülről szúrta agyon a kígyót.News--Így még tuti, hogy nem láttad Camilla hercegnét!http://www.life.hu/news/20150703-camilla-hercegnet-hatulrol-lepte-meg-egy-madarijeszto-egy-viragkiallitason.htmlKároly herceg neje a Hampton Court virágkiállításon tette tiszteletét, ahol egy, a protokollt figyelmen kívül hagyó madárijesztő mögé lopakodott.News--Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfihttp://www.life.hu/news/20150703-hajlektalan-ferfi-nyugozte-le-zongorajatekaval-a-jarokeloket.htmlA floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.News--Whitney Houston mellé temetik el Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/news/20150703-whitney-houston-melle-temetik-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlEgyre romlik a néhai énekesnő 22 éves lányának állapota. A család a hírek szerint már felkészült a legrosszabbra.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.