Egy lány megfojtotta barátnőjét, mert melegítőt viselt

Forrás: Thinkstock -
fojtás leszbikus megfojtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Jessica egy romantikus vacsora reményében ment a 21 éves Samantha lakásába. Az este azonban halálos véget ért. 

Samantha vacsorázni hívta diáktársát, Jessicát, aki kiöltözve, borral a kezében érkezett meg. Samantha azonban csinos ruha helyett melegítőben várta a lányt. Jessicában ekkor tudatosult, hogy valószínűleg szerelme viszonzatlan, és a másik lány csak barátként tekint rá.

Egyszer ugyan csókolóztak, de Samanthának barátja is volt, és csak szexuális kísérletezésként próbálkozott lányokkal. Jessica azonban beleszeretett, így nem tetszett neki, hogy rajongásának tárgya melegítőben várta, és bár hamarosan átöltözött, a feszültség mégis megmaradt. Vacsora után állítólag tejszínhabbal dobálták egymást, és takarókból kunyhót építettek, majd szexelni kezdtek. Jessicának hamar eszébe jutott, hogy barátnője csak játszik vele, ezért vitába fulladt a "kísérlet".

Forrás: Thinkstock

Először csak gonosz szavakat vágott Samantha fejéhez, majd dühében megfojtotta - írja a Mirror. A meztelen holttestet egy hálózsákba tette, és az áldozat saját kocsijába helyezte.

Az autó kulcsait egy ismerősének adta át, és megkérte, hogy vigye egy távoli helyre.

Jessica hittanórán árulta el egy barátjának, hogy megölte Samanthát, majd felhívta az áldozat családját, és bevallotta, mit tett. A rendőrök megtalálták az autót és benne a holttestet.

A fiatal lány 80 év börtönbüntetést kapott, és még öt évet a holttest elrejtéséért. Az őt segítő ismerősét egy év börtönre ítélték.

"Szorította" új repülőgépe a sztárpilótát, Besenyei Péterthttp://www.life.hu/news/20150706-besenyei-peter-szoritotta-az-uj-repulogep-a-sztarpilotat-a-red-bull-air-race-murepulo-vilagbajnoki.htmlBesenyei Péter idei legjobb eredményét hozta a hétvégén: hatodik lett új gépével, amit csak pár napja kapott meg, és amelyben nem érzi magát egyelőre komfortosan. Így a győzelmet átengedte az osztrák Hannes Arch-nak.NewsOrigoSvájcban szórakozik Michael Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20150706-michael-schumacher-felesege-corinna-es-lanya-gina-egyutt-lovagolt-a-fei-europai-reining-bajnoksagon.htmlFelesége és 17 éves lánya magára hagyta a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert - legalábbis egy időre. Corinna és Gina ugyanis egy svájci lóversenyen szórakoztak hétvégén.News--Életüket kockáztatták a rendőrnők, hogy megvédjenek egy autósthttp://www.life.hu/news/20150706-eletet-kockaztatta-a-rendorno-hogy-megvedje-az-anyat.htmlKét rendőrnő az árokba hajtott, hogy elkerüljenek egy balesetet. NewsThinkstockHőségriadó: akár 15 perc alatt is leéghetsz!http://www.life.hu/news/20150705-masodfoku-figyelmeztetest-adtak-ki-a-hoseg-miatt-akar-15-perc-alatt-le-lehet-egni-a-napon.htmlA brutális hőség miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A hírek szerint hétfőn még melegebb lesz.News--Magasfeszültségnek repült egy motoros sárkányrepülőhttp://www.life.hu/news/20150705-magasfeszultsegnek-repult-egy-motoros-sarkanyrepulo-hatvanban.htmlNekirepült a Hatvan-Kerekharaszt közelében húzódó elektromos távvezetéknek és lezuhant egy motoros sárkányrepülő - adta hírül vasárnap hajnalban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.NewsThinkstockNégyéves kislány holttestét sodorta partra a vízhttp://www.life.hu/news/20150705-negyeves-kislany-holttestet-sodorta-partra-a-viz-bostonban.htmlKutyasétáltatás közben talált rá egy járókelő annak a négyéves kislánynak a holttestére, akit Boston városában sodort partra a víz.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.