Felrobbantották az internetet! Twerkeléssel lázadnak az orosz balerinák

klasszikus orosz twerk balerina balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen videó látott napvilágot. Főszereplői orosz balerinák, akik ezúttal valami nagyon szokatlant csinálnak.

A klasszikus balettet űző lányok egy egészen modern táncnak hódolnak ebben a videóban: vadul twerkelnek Beyoncé egyik dalára. Ha a balett helyett jobban bejön a popsirázás, akkor ez a videó neked szól.

Megdőlhet a 41,7 fokos melegrekord! A hétvége csak a bemelegítés volthttp://www.life.hu/news/20150705-megdolhet-a-41-7-fokos-melegrekord.htmlA hétvége forrósága csak a kezdet volt: jövő héten megdőlhet a 41,7 fokos melegrekord is.NewsHétfőtől újra nyit a Nyugati pályaudvarhttp://www.life.hu/news/20150705-ujra-kinyit-a-nyugati-palyaudvar-julius-6-tol-hetfotol.htmlJúlius 6-tól visszaáll a rend: ismét a megszokott vonalon, a felújítás előtti menetrend szerint közlekednek a vonatok.News--Magasfeszültségnek repült egy motoros sárkányrepülőhttp://www.life.hu/news/20150705-magasfeszultsegnek-repult-egy-motoros-sarkanyrepulo-hatvanban.htmlNekirepült a Hatvan-Kerekharaszt közelében húzódó elektromos távvezetéknek és lezuhant egy motoros sárkányrepülő - adta hírül vasárnap hajnalban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.NewsThinkstockRendkívüli állapotot hirdettek Tunéziában a terrortámadás miatthttp://www.life.hu/news/20150705-rendkivuli-allapotot-hirdettek-tuneziaban-a-terrortamadas-miatt.htmlRendkívüli állapotot hirdetett ki Tunéziában szombaton az államfő, Bédzsi Káid esz-Szebszi. Az intézkedés annak következménye, hogy az észak-afrikai országban június 26-án egy terrorista megölt 38 külföldi - többségében brit - turistát a népszerű szúszai tengerparti üdülőhelyen.News--Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfihttp://www.life.hu/news/20150703-hajlektalan-ferfi-nyugozte-le-zongorajatekaval-a-jarokeloket.htmlA floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.News--Hogy történhetett? A kínai nagy fal nagy része megsemmisült!http://www.life.hu/news/20150703-a-kinai-nagy-fal-egyharmada-megsemmisult.htmlNagyjából 2000 kilométernyi szakasz, vagyis az egyharmada semmisült meg a világörökség részeként számon tartott kínai nagy falnak, amihez a természetes erózió és az emberi pusztítás is hozzájárult.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.