Bedrogozta, majd megerőszakolta áldozatát Bill Cosby

Forrás: AFP/Stan Honda -
Las Vegas beismerés nők drog megerőszakolás tárgyalás vallomás Bill Cosby áldozat komikus dokumentum kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AP hírügynökség megszerezte a híres komikus megerőszakolásos ügyének dokumentumait.

Egészen eddig titokban tartották azoknak a 2005-ös iratoknak a tartalmát, amelyekben Bill Cosby vallomást tett és beismerte: a nyolcvanas években drogot csempészett egy fiatal Las Vegas-i nő italába, majd megverte és megerőszakolta őt.

Forrás: AFP/Stan Honda

A tárgyalás dokumentumainak az egyik felét 2006-ban nyilvánosságra hozták, a hiányzó, eddig titokban tartott részek tartalmára azonban csak a napokban derült fény. A híres komikus bevallotta: áldozatát egy erős nyugtató-altatószerrel, úgynevezett quaaludesel kábította el.

Minderre a Temple-i Egyetem egyik dolgozója által indított per során derült fény. A most 77 éves Cosby-t az elmúlt év alatt 20 nő vádolta meg azzal, hogy bedrogozta, majd szexre kényszerítette őket. Ez az első konkrét bizonyíték, hogy valóban így történt: a komikus nyilvánosság előtt mindvégig tagadta a vádakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.