Kitiltották a családtagokat Bobbi Kristina Brown hospice központjából

Forrás: AFP/Maury Phillips -
hospice kitiltás családtag nyerészkedés Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint csak a 22 éves lány gyámja és a gondozók mehetnek be Bobbi Kristina betegszobájába.

Kizárólag Pat Houston, Bobby Brown és Cissy Houston látogathatja továbbra is Bobbi Kristina Brownt a georgia-i hospice központban, ahová két héttel ezelőtt szállították át a válságos állapotban lévő lányt.

Forrás: AFP/Maury Phillips

A People magazin értesülései szerint rajtuk kívül mindenkit kitiltottak Whitney Houston lányának szobájából a hétvégén történt fotós botrány miatt: ahogy a Life.hu is megírta, valamelyik családtag nyerészkedési céllal fényképet készített, majd elküldte a lapoknak a haldokló Bobbi Kristina Brownt.

A 22 éves Bobbi Kristina Brownt január végén találták meg eszméletlen állapotban fürdőkádjában. Bár a fiatal lány azóta felébredt kómájából, szakértők szerint soha nem lesz képes az önálló életre. Nemrég egy hospice központba szállították át, gyógyszeres kezeléseit abbahagyták és a lélegeztetőről is levették.

Saját férje miatt haldoklik Bobbi Kristina Brown?http://www.life.hu/intim/20150626-bobbi-kristina-brownt-meglopta-es-bantalmazta-ferje-nick-gordon.htmlAz ügyészség újra elővette Nick Gordont: a hírek szerint nem csupán meglopta a kómában fekvő feleségét, hanem fizikailag is bántalmazta, sőt, a tragédia napján veszekedett is vele.Intim--Családja tényleg hazaviszi meghalni Bobbi Kristina Brownt?http://www.life.hu/drlife/20150617-bobbi-kristina-brownt-nem-kapcsoljak-le-a-gepekrol-nagynenje-leolah-szerint.htmlVajon mennyi igaz azokból a pletykákból, melyek szerint családja hazaviszi a kórházból Whitney Houston lányát, hogy otthon, nyugodt körülmények között halhasson meg? Bobbi Kristina Brown nagynénje elárulta, mi az igazság. Dr. Life--Már 14 évesen drogfüggő volt Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/drlife/20150608-bobbi-kristina-brown-mar-14-evesen-drogfuggo-volt.htmlWhitney Houston és Bobby Brown közös lányának 15 évesen elvonóra kellett mennie, miután önkezével próbált véget vetni életének.Dr. Life--Bobbi Kristina Brown közelgő halála miatt békült ki a családjahttp://www.life.hu/csalad/20150629-bobbi-kristina-brown-utolso-napjai-miatt-bekultek-ki-whitney-houston-es-bobby-brown-csaladjai.htmlA Brownok és a Houstonok is félretették régi sérelmeiket, és együtt virrasztanak Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának kórházi ágya mellett.Család--"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstockMegdöbbentő! Gyilkossággal gyanúsították Colin Farrellthttp://www.life.hu/news/20150620-colin-farrell-golden-globe-dijas-hollywoodi-szineszt-gyilkossaggal-gyanusitottak.htmlSokkoló titokra derült fény a napokban az ír fenegyerekkel, Colin Farrellel kapcsolatban. A Golden Globe-díjas színész egy tévéműsorban vallotta be: tinédzserként egy gyilkossági ügyben volt gyanúsított. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.