Óriási baleset a Tour de France-on

Forrás: MTI/AP/Christophe Ena -
bukás Fabian Cancellara sérülés baleset Tour de France célvonal kórház kerékpárverseny versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tucat versenyző ütközött egymással a világhírű profi országúti kerékpárversenyen. Öten feladták a versenyt.

Hatalmas ütközés volt a 102. Tour de France kerékpárverseny harmadik szakaszán.

A holland Laurens ten Dam sérüléseit ápolják a tömeges ütközés után Forrás: MTI/AP/Christophe Ena

A baleset az Independent értesülései szerint a Côte de Bohissau lábánál történt, 60 kilométerrel a célvonal előtt.

Versenyzők a földön a belgiumi Antwerpen és Huy közötti 159,5 kilométeres szakaszon Forrás: MTI/AP/Christophe Ena

A lap forrásai szerint legalább egy tucat versenyző szaladt egymásba, köztük volt az összetett svájci éllovas, Fabian Cancellara is. Ő tudta folytatni a versenyt, öten azonban feladták a küzdelmet: közülük hárman kórházba kerültek.

Puncihangsúlyos ruhában teker a kolumbiai női kerékpároscsapathttp://www.life.hu/trend/20140914-a-kolumbiai-noi-kerekparoscsapat-igen-cikis-mezben-teker-mezuk-igazi-katasztrofa.htmlA Mirror magazin hívta fel a figyelmünket a kolumbiai kerékpároscsapat dresszére, ami igencsak különlegesre sikeredett.Trend--A végéhez közeledik a sivatagi forrósághttp://www.life.hu/news/20150706-az-idojaras-elorejelzes-szerint-julius-7-ig-kedd-delutanig-tart-meg-a-kanikulai-meleg.htmlHétfőn és kedden még marad a szaharai meleg, szerda este azonban érkezik az enyhülés.News--Szabadulj a szobából, pattanj kerékpárra!http://www.life.hu/kult/20140623-kulturalis-programajanlo-julius-31-es-augusztus-6-kozott.htmlElérkezik a nyár utolsó hónapja, búsulni azonban nincs okod, ugyanis még mindig jobbnál jobb programok várnak rád. A döntés csakis a tiéd!KultOrigoSvájcban szórakozik Michael Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20150706-michael-schumacher-felesege-corinna-es-lanya-gina-egyutt-lovagolt-a-fei-europai-reining-bajnoksagon.htmlFelesége és 17 éves lánya magára hagyta a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert - legalábbis egy időre. Corinna és Gina ugyanis egy svájci lóversenyen szórakoztak hétvégén.News--Biciklire pattantak a legdivatosabb sztárokhttp://www.life.hu/trend/20150608-biciklire-pattantak-a-legdivatosabb-sztarok-toth-gabi-csobot-adel-lakatos-mark-orosz-barbara.htmlHazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben járnak.Trend--Eva Longoria akar lenni a női George Clooneyhttp://www.life.hu/news/20150705-eva-longoria-akar-lenni-a-noi-george-clooney.htmlNem, a Született feleségek sztárja nem az életstílusa miatt tartja követendő példának a sármos színészt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.