Hoppá! Csőd szélén a királyi család? Erzsébeték túlköltekeztek

Forrás: Globe magazin -
Erzsébet királynő csőd Katalin hercegnő pénz II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Globe magazin címlapján azt állítják: hivatalos, hogy csődbe ment a királyi család. 

A Globe magazin forrása szerint Erzsébet királynő összehívta a tanácsadóit, hogy segítsenek megoldani a helyzetet, az utóbbi hónapokban ugyanis jóval többet költöttek, mint kellett volna. És hogy mire ment el a több milliárdos vagyonuk? Palotai bennfentesek szerint egyrészt Katalin és Vilmos vidéki birtokának felújítása is nem kevés pénzbe került - nemrég számoltunk be a drága teniszpályáról, amelynek felújítását maga Katalin rendelte meg -, a hercegné pedig húgának, Pippának is rengeteget adott kölcsön.

Globe magazin, királyi család, csőd Forrás: Globe magazin

Nem beszélve Harry állandó bulizásáról: a magazin kinyomozta, hogy a herceg 1 év alatt több mint 15 millió dollárt költött csak alkoholra, drogokra és szexpartikra. Sőt, titokban Diana hercegné állítólagos eltitkolt lányának, aki nemrég bukkant fel, óriási összeget fizettek, hogy újra eltűnjön a nyilvánosság elől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.