Itt a vége? Halottaskocsi érkezett Bobbi Kristina Brownhoz

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
hospice kóma halottaskocsi Atlanta rendőr Bobbi Kristina Brown Bobby Brown ügyvéd Whitney Houston kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint rendőrök és ügyvédek jelentek meg a néhai Whitney Houston haldokló lányának hospice központja előtt, nem sokkal később pedig egy halottas szállító is felbukkant az intézménynél.

Halottas szállító autót láttak megérkezni a Bobbi Kristina Brownt kezelő atlantai hospice központhoz.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A DailyMail információi szerint nem sokkal előtte a családtagok, köztük nagynénje, Pat Houston, majd rendőrök és ügyvédek is felbukkantak a Peachtree Christian Hospice intézménynél, amelynek hátsó udvarában egy fehér sátrat állítottak fel - később ehhez a sátorhoz irányították a halottaskocsit is.

Bár Whitney Houston és Bobby Brown 22 éves lánya, akit január végén találtak eszméletlenül fürdőkádjában, a jelentések szerint magánál van, állapota továbbra is súlyos. Bobbi Kristinát múlt hónapban szállították át egy hospice központba, azóta gyógyszeres kezeléseit már nem folytatják, a család pedig a hírek szerint a fiatal lány közelgő halála miatt békült ki nemrég.

Egy utolsó vizsgálatra Chicagóba szállítják Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150701-whintey-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-chicagoba-szallitjak-egy-utolso-vizsgalatra.htmlAhogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a család már kezd beletörődni Bobbi Kristina Brown állapotába, akit nemrég egy hospice központba szállítottak. Most apja egy utolsó vizsgálatra Chicagóba viszi a lányt, mielőtt lekapcsolják a gépekről. Dr. Life--Megszületett a haldokló Bobbi Kristina Brown húgahttp://www.life.hu/csalad/20150714-bobbi-kristina-brown-feltestvere-megszuletett.htmlBobby Brownnak és feleségének, Alicia Etheredge-nek megszületett második gyermekük, aki a hírek szerint kislány lett.Család--Nick Gordon: „A drogok végeztek Bobbi Kristinával, nem én!" http://www.life.hu/sztarok/20150706-nick-gordon-allitja-hogy-a-drogok-vegeztek-bobbi-kristina-brownnal-es-nem-o.htmlWhitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapotáért nem párja, Nick Gordon a felelős - derült ki egy nemrég kiszivárgott telefonbeszélgetésből.TV + Sztárok--Lefotózták halálos ágyánál Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20150705-bobbi-kristina-brownt-nyereszkedesi-cellal-lefotoztak-a-halalos-agyanal.htmlA hírek szerint egy közeli családtag akart pénzt csinálni Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának haldoklásából.TV + Sztárok--Nick Gordon a felelős Bobbi Kristina Brown állapotáért?http://www.life.hu/drlife/20150316-leolah-brown-szerint-nick-gordon-es-pat-houston-a-felelos-bobbi-kristina-brown-egeszsegi-allapotaert.htmlBobbi Kristina nagynénje, Leolah Brown unokahúga barátját, Nick Gordont, illetve Pat Houstont tette felelőssé a történtekért.Dr. Life--Saját férje miatt haldoklik Bobbi Kristina Brown?http://www.life.hu/intim/20150626-bobbi-kristina-brownt-meglopta-es-bantalmazta-ferje-nick-gordon.htmlAz ügyészség újra elővette Nick Gordont: a hírek szerint nem csupán meglopta a kómában fekvő feleségét, hanem fizikailag is bántalmazta, sőt, a tragédia napján veszekedett is vele.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.