Fúj! Két végén égeti Miley Cyrus és kebelbarátnője...

Miley Cyrus Stella Maxwell Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős énekesnő és barinője, Stella Maxwell modell ellátogattak Disneylandbe, ahol gusztustalankodtak egy kicsit. Nem is kicsit, nagyon.

A két sztár egy hosszúkás kaján osztozik, két oldalról csócsálják, elképesztő átéléssel. Hát, nekünk nem hozta meg az étvágyunkat:

Hammm! Forrás: Instagram/mileycyrus
Újabb tetkót varratott a dögös sportoló: A világbajnok a tetoválószalonból is posztolthttp://www.life.hu/news/20150716-lewis-hamilton-ujabb-tetovalast-varratott-es-a-szalonbol-is-posztolt.htmlEddig is számtalan tetkó díszítette már a Forma-1-es sztár világbajnok testét, de a napokban újabb varratott helyezett el magán.News--Hangulatos, naplementés képet posztolt az Eurovízió jóképű győztesehttp://www.life.hu/news/20150716-mans-zelmerlow-a-2015-os-eurovizios-dalvesztival-nyertese-svedorszagbol-naplementes-foto.htmlEurópa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Azóta pedig, amikor csak posztol, örülünk, mert egyszerűen szeretjük nézni ezt a férfit, na!News--Micsoda nő! Sziklamászás közben villantott dekoltázst Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/news/20150715-vanessa-hudgens-sziklamaszas-kozben-villantott-dekoltazst.htmlA gyönyörű nővé érett egykori Disney-sztár dögös fotón mutatta meg dekoltázsát.News--Intim fotókkal nosztalgiázik a dögös modellhttp://www.life.hu/news/20150715-suki-waterhouse-kinyitotta-a-regi-csaladi-albumot-amibe-meg-rajongoinak-is-betekintest-engedett.htmlÚgy látszik, Suki Waterhouse a napokban kinyitotta a régi családi albumot, amibe még rajongóinak is betekintést engedett.News--63 éves korábban elhunyt Tordasi Ildikó olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/news/20150715-elhunyt-tordasi-ildiko-olimpiai-bajnok.html63 éves korában elhunyt Tordasi Ildikó, az 1976-os montreali olimpia tőrvívó bajnoka. A halálhírt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte a honlapján.News--Három nap eső után csütörtökön tér vissza a forróság: Íme a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20150712-jovo-heti-idojaras-harom-nap-eso-utan-csutortokon-ter-vissza-a-forrosag.htmlAz ország felett átvonuló hidegfront miatt a következő napokban mérséklődik a felmelegedés, esőre, erős szélre is számítani lehet. A hét közepétől ismét napsütéses idő várható 30 Celsius-fok feletti maximumokkal, a hétvégén azonban újabb hidegfront érkezik.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.