Meghalt Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilóta

Forrás: AFP/Alexander Klein -
Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belehalt sérüléseibe Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilóta, aki tavaly októberben szenvedett súlyos balesetet a Japán Nagydíjon.

Haláláról családja értesítette szombaton a nyilvánosságot a pilóta rajongói által látogatott Facebook-oldalon közzétett közleményben. Jules Bianchi egy nizzai kórházban halt meg, ahol a baleset óta kezelték. A család közleményében úgy fogalmazott, hogy Bianchi "mint mindig, most is utolsó leheletéig harcolt, de a küzdelem most véget ért".

Forrás: AFP/Alexander Klein

Bianchi 2014 októberében a Forma-1-es világbajnokság Japán Nagydíján szenvedett súlyos balesetet. Megműtötték, de vizsgálatok szerint a versenyzőnek úgynevezett diffúz axonális sérülése volt, amely az agy nagyobb részét érintette. Az ilyen sérültek 90 százaléka soha nem nyeri vissza az eszméletét, akik pedig felébrednek, gyakorta maradandó károsodással élnek tovább.

Máris odavan Gigi Hadid karrierje: Terhes lenne a 20 éves modell?http://www.life.hu/news/20150718-gigi-hadid-es-joe-jonas-furcsa-kepet-posztoltak-ki-kozossegi-oldalukra.htmlAlig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.News--Máris odavan Gigi Hadid karrierje: Terhes lenne a 20 éves modell?http://www.life.hu/news/20150718-gigi-hadid-es-joe-jonas-furcsa-kepet-posztoltak-ki-kozossegi-oldalukra.htmlAlig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.News--Teljesen meztelen az álomszép Irina Shayk: Fotó!http://www.life.hu/news/20150718-irina-shayk-modell-cristiano-ronaldo-exe-teljesen-meztelen-az-alomszep.htmlCristiano Ronaldo exe, aki július negyedikét is (majdnem) pőrén ünnepelte, most megint megmutatta fedetlen testét.News--Fantasztikus páros! Így pörög apa és lánya a sztriptíz rúdonhttp://www.life.hu/news/20150717-fantasztikus-paros-igy-porog-apa-es-lanya-a-sztriptiz-rudon-mar-bajnoksagot-is-nyertek.htmlA világ első apa-lánya rúdtáncduót hozta létre Dave és Hazel Roberts. A páros lélegzetelállító mutatványokkal rukkolt elő egy versenyen.News--Sokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--Fúj! Két végén égeti Miley Cyrus és kebelbarátnője...http://www.life.hu/news/20150717-miley-cyrus-es-kebelbaratnoje-stella-maxwell-ellatogatott-disneylandbe.htmlA botrányhős énekesnő és barinője, Stella Maxwell modell ellátogattak Disneylandbe, ahol gusztustalankodtak egy kicsit. Nem is kicsit, nagyon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.