földönkívüliek fizikus Stephen Hawking földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen  Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.

Napjaink legismertebb brit fizikusa, akinek az életéből még játékfilm is készült, egy orosz milliárdossal vág bele a különleges projektbe, melynek során a Földön kívüli élet után kutatnak - írja az Origo.

Stephen Hawking a Royal Society ülésén és sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szerinte itt az idő a komoly kutatásokhoz Forrás: MTI/EPA/Andy Rain

Az orosz üzletember 100 millió dollárnyi összeget fordít majd a kutatásra, melyet a Breaktrough Initiatives csoport indított útjára a londoni Royal Society ülésén. Hawking szerint jelenleg nincs fontosabb kérdés annál, minthogy van-e rajtunk kívül élet az univerzumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.