Tóásó Előd Tóásó-ügy Bolívia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. A  férfi teljesen megrendült, a Life.hu-nak még tudott pár szót mondani.

Tóásó Előd teljesen megrendült felesége halálának hírétől, alig tud a tragédiáról beszélni. "Megdöbbentem és megrendültem, teljesen váratlanul ért a hír. Augusztusban tervezte, hogy utánam jön Magyarországra. Erről most nem is tudok többet beszélni" – mondta a Life.hu-nak a férfi.

Az orvosi jelentés szerint a harmincéves Elena egy rejtélyes fertőzés miatt vesztette életét. Az Mno.hu úgy tudja, olyan súlyos volt a fertőzés, hogy bár kórházba vitték, ott sem tudták életben tartani.

Forrás: Facebook/Maria Elena Fortun de Toaso

Tóásó Előd a La Paz-i börtönben ismerkedett meg feleségével, a korábbi bolíviai belügyminiszter lányával, Elenával. 2012-ben házasodtak össze. Előd április végén tért haza a Baptista Szeretetszolgálat segítségével Magyarországra. Felesége, Elena augusztusban követte volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.