Lezuhant az egyik turul-szobor a Gellért-hegyről

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
Gellért-hegy Turul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírta a budapesti nagy vihart a Gellért-hegy egyik turulmadara.

Az Erzsébet-híd budai hídfőjénél pihent le az egyik a járdán a Gellért-hegy felé vezető lépcsőnél a turul - számolt be a 444.hu, ahol a fotó is megtekinthető a leesett turul-szoborról.

Szerencsére senki nem sérült meg, járókelő nem közlekedett arrafelé a zuhanáskor.

Gellért-hegy Forrás: MTI/Jászai Csaba

A vihar az ország több pontján okozott hatalmas károkat. Fertőszentmiklósnál példázl fákat csavart ki és faágakat tépett le a jégesővel, felhőszakadással és viharos erejű széllel lecsapó felhőszakadás szombat délután a Fertőhomok, Hegykő és a 85-ös út által határolt területen.

Bréking! Kapolcsra megérkeztek a viharfelhőkhttp://www.life.hu/news/20150725-kapolcsra-megerkeztek-a-viharfelhok.htmlJó hírünk van azok számára, akik várták a vihart.News--Megható videó! Öt év után találkozik újra a gorilla és a nevelőjehttp://www.life.hu/news/20150725-a-gorilla-es-a-gondozoja-ujra-talalkoznak-ot-ev-utan-video.htmlIgazán megható videóra bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Ez is bizonyítja, milyen erős kötelék alakulhat ki ember és állat között.News--Tragédia! Egy férfi megölte két fiát, majd öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20150725-gyilkos-apa-megolte-fiait-majd-magaval-is-vegzett.htmlSzörnyű tragédia történt Hevesen! Szombat reggel egy családi házban három holttestet találtak. NewsThinkstockJön! Zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek a meteorológusokhttp://www.life.hu/news/20150724-felhoszakadasra-figyelmeztet-a-meteorologia.htmlAz Origo cikke szerint zivatar és felhőszakadás miatt adott ki riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huMég ne indulj el a Balcsira! Órák óta torlódik az M7-eshttp://www.life.hu/news/20150724-meg-ne-indulj-el-a-balcsira-orak-ota-torlodik-az-m7-es.htmlAz Origo cikke szerint korábban ötkilométeres torlódás volt az M7-esen.News--Így érkeztek meg a pilóták: Igazi Forma-1-es sztárdömping volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150724-a-f1-es-pilotak-elkepeszto-maganrepulokkel-erkeztek-hazankba.htmlIgen nagy volt a nyüzsgés a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A 30. Magyar Nagydíjra érkező nézők mellett az 1. Terminál előtti beton előtéren is egyre több magánrepülőgép sorakozott, míg a parkolóban a közel 40 fokos hőség ellenére több tucat rajongó várta a Forma-1 legnagyobb sztárpilótáit.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.