Vége a jubileumi Magyar Nagydíjnak - Vettel lett a győztes

Forrás: 2015 Getty Images/Mark Thompson -
Hungaroring Magyar Nagydíj Ferrari Sebastian Vettel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája győzött vasárnap a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen.

A 28 éves versenyző idén másodszor, pályafutása során pedig 41. alkalommal nyert futamot. A Ferrari legutóbb 2004-ben, a hétszeres vb-győztes német Michael Schumacher révén ünnepelhetett Mogyoródon, ahol Vettelnek mostanáig nem sikerült győznie.

Forrás: 2015 Getty Images/Mark Thompson

A meglehetősen kaotikusan alakuló versenyen az orosz Danyiil Kvjat (Red Bull) lett a második, míg csapattársa, az ausztrál Daniel Ricciardo a harmadik. A vb-címvédő brit Lewis Hamilton (Mercedes) hatodikként ért célba, megelőzve márkatársát és összetettbeli legnagyobb riválisát, a német Nico Rosberget, aki a nyolcadik helyen végzett.

Biztonsági autó a pályán! Baleset volt a Magyar Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150726-baleset-a-hungaroringen-a-magyar-nagydijon.htmlNico Hülkenberg a célegyenes végi gumifalba csapódott.NewsAFPBombariadó volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150726-bombariado-volt-ferihegyen.htmlVasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. NewsOrigoKét fiatalt ért áramütés Veszprémbenhttp://www.life.hu/news/20150726-ket-fiatalt-ert-aramutes-veszpremben.htmlHajnalban, fél négy körül érkezett bejelentés a mentőkhöz Veszprémben. NewsThinkstockMonacói esküvő! Megnősült Grace Kelly jóképű unokájahttp://www.life.hu/news/20150726-megnosult-grace-kelly-jokepu-unokaja-pierre-casiraghi.htmlGrace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. News--Egy kis esőzés, majd újra trópusi kánikula - Köszi, időjárás! http://www.life.hu/news/20150726-idojaras-julius-26-vasarnap.htmlA Forma-1-es versenyzőknek sincs könnyű dolga a Hungaroringen, tegnap még majd' megsültek, ma viszont épp, hogy nem fáznak. Ismét tréfálkozik velünk az időjárás. NewsThinkstockBoldog szülinapot, Helen Mirren!http://www.life.hu/news/20150726-helen-mirren-szuletesnapja-julius-26.html1945-ben született Helen Mirren, akiről a mai napig simán elhinnénk, hogy 20 évvel fiatalabb. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.