Marad a hűvös idő: Kivett pár nap szabadságot a kánikula

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden már kevesebb lesz az eső, de annál szelesebb lesz az idő. Strandidő inkább pénteken és szombaton lesz, vasárnapra újra esőt jelez a meteorológia - tájékoztat az MTI.

Hétfő estig sok lesz a felhő, majd észak, északnyugat felől csökken a felhőzet. Összességében többfelé várható eső, zápor, az ország déli felén helyenként zivatar is kialakulhat, majd az éjszaka második felére északnyugat felől mindenütt megszűnik a csapadék.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Kedden a változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre szinte mindenütt számíthatunk, ugyanakkor az Észak-Dunántúlon tartósan felhős vidékek is lehetnek. Kedden legfeljebb néhol fordulhat elő kisebb zápor. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad, de kedden a nyugatira forduló szél az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön megélénkül, sőt északon egy-egy erős széllökés is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 24 és 30 fok között alakul, de délkeleten 31, 32 fok is lehet.

Félrenyelt és meghalt egy hároméves gyermek Szabolcsbanhttp://www.life.hu/news/20150727-felrenyelt-es-meghalt-egy-haromeves-gyermek-szabolcsban.html17 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy megfulladt otthonában egy kisgyerek, a szülők azt mondták, félrenyelt.NewsThinkstockSzombattól megváltozik több budapesti buszjárat menetrendjehttp://www.life.hu/news/20150727-tobb-buszjarat-menetrendje-is-modul-szombattol.htmlAugusztus 1-től megváltozik több hazai buszjárat menetrendje, ami nagyban átalakítja a közlekedését. News--Tálcán kínálják Vilmost a terroristáknak: Veszélyben a herceg életehttp://www.life.hu/news/20150727-vilmos-herceg-elete-veszelyben-lehet.htmlVilmos herceg egy ideje újra mentőhelikopter-pilótaként dolgozik, de most nem áll a katonaság védelme alatt, így terrorista veszélynek van kitéve.News--Hihetetlen sztori! Az Instagram miatt lépett ki munkahelyéről a mérnök!http://www.life.hu/news/20150727-instagram-miatt-lepett-ki-munkahelyerol-a-holland-ferfi.htmlA holland Eelco Roos az IBM mérnöke volt, tíz év után azonban kilépett a munkahelyéről. Hogy miért? Hát persze, hogy az Instagram miatt!News--Megható videó! Így emlékeztek Jules Bianchira a Hungaroringenhttp://www.life.hu/news/20150727-igy-emlekeztek-jules-bianchira-a-hungaroringen.htmlA Magyar Nagydíjra érkező Forma-1-es pilóták és a nézők is néma csenddel emlékeztek a fiatalon elhunyt Jules Bianchira. News--Szörnyű tragédia a plázában! Az anya meghalt, de a fiát még megmentettehttp://www.life.hu/news/20150727-mozgolepcson-tortent-balesetben-halt-meg-az-anya-fiat-meg-meg-tudta-menteni.htmlEgy kínai bevásárlóközpontban történt a tragédia. Egy anya meghalt, viszont gyerekét még meg tudta menteni.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.