Hihetetlen sztori! Az Instagram miatt lépett ki munkahelyéről a mérnök!

kampány fotózás munkahely szenvedély Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland Eelco Roos az IBM mérnöke volt, tíz év után azonban kilépett a munkahelyéről. Hogy miért? Hát persze, hogy az Instagram miatt!

Az amszterdami IBM irodában dolgozó férfinak a fotózás volt a nagy szenvedélye, amit nem is akármilyen szinten űzött. A képeit persze az Instagramon is megosztotta, ahol nagyon hamar rákaptak az inetrenetezők. Ezen nem is csodálkozunk, mert egyszerűen varázslatosak a fotói.

Forrás: croyable.com

Ahogy Eelci elérte a 100 ezer követőt, egyre több felkérést kapott, hogy online kampányokhoz készítsen fotókat. A férfi ezután nem is gondolkodott sokat, otthagyta a munkahelyét, hogy teljes állásban a fotózásnak élhessen. „Az, hogy mérnök legyek, soha nem volt számomra álom. A fotózás viszont az. Imádom ezt a kreatív önkifejezést.”

Forrás: croyable.com

A férfi ma már olyan nagy cégek kampányában működik közre, mint a Sony, vagy a Samsung, és Instagram oldalán ma már félmillió követője van. A fotós weboldalát itt, Instagram oldalát itt találod! Érdemes kattintani!

Forrás: croyable.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.