Így még soha nem láttad Katalin hercegnét - Fotók!

Forrás: Northfoto -
Katalin hercegné csodálkozás furcsa Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington Palotának szerencsére saját Twitter-oldala van, így semmiről nem maradunk le. Most például Katalin hercegné furcsán csodálkozó arcában gyönyörködhetünk.

A kisfiával vígan játszó Katalin hercegné egy rendezvényen csodálkozott rá egy kisgyerekre. Kedvenc királynénk - akinél az is felmerült egyes híresztelések szerint, hogy örökbe fogadna egy gyereket - simán kapható a picikkel való bohóckodásra, még egy hivatalos rendezvényen is. Bizony, ezért is szeretjük annyira!

Ezért volt olyan gyönyörű szülés után Katalin – Kitálalt a bába!

Egyesek szerint nem is ő szülte gyermekét, mások pedig biztosra veszik, hogy plasztikáztatott a hercegné a szülés után róla készült fényképek előtt. Katalin szülésznője végre elmondta az igazságot. Olvasd el a Life.hu cikkét!

5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--Így fest Zimány Linda smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150727-zimany-linda-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlA 29 éves celebnő Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest smink nélkül.Trend--Villantós ruhában szurkol a Barátok közt dögös színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150726-kiss-ramona-a-hungaroringen-szurkol.htmlKiss Ramóna aztán tudja, hogy kell a férfi szurkolók figyelmét elterelni a versenyautókról. TrendOrigoÁlomszép matrózkisasszony lett Cserpes Laurábólhttp://www.life.hu/trend/20150726-cserpes-laura-vitorlassal-pozol.htmlBalatonfüreden készült elhajózni Cserpes Laura. TrendOrigoJöhetne még egy kis izgalom, Sandra! 51 éves lett a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20150722-sandra-bullock-50-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlNéha azt gondoljuk, az életünket is elunjuk Sandra Bullock vörös szőnyeges szettjei láttán: hiába van jó alakja, szép haja, kedves mosolya, a stílus egyszerűen hiányzik belőle. Valahogy sosem az igazi az összkép. Talán azért, mert ő valószínűleg tényleg az az egyszerű, kedves lány a szomszédból, akit minden más jobban foglalkoztat, mint az öltözködés. Sandra Bullock ma 51 éves, és ugyan mi még várjuk tőle a Julianne Moore-féle pálfordulást, ám addig is megmutatjuk, hogyan alakult az öltözködése az utóbbi években.TrendAFPKate Hudson a fűben fetreng - méghozzá egy milliós estélyibenhttp://www.life.hu/trend/20150724-kate-hudson-a-fuben-fetreng-leonardo-dicaprio-partijan.htmlA világsztár egy Julien Macdonald-tervezte álomszép estélyiben vett részt Leonardo DiCaprio jótékonysági gáláján, a buli végén azonban már a fűben fotózta magát és a csodaruhát a színésznő. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.