Warner Bros. rajzfilmfigura Tapsi Hapsi Nyúl születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli a 75. születésnapját a Warner Brothers egyik legismertebb rajzfilmfigurája, Tapsi Hapsi. A világ legismertebb nyulaként elhíresült rajzfilmfigura gyermekek millióinak okozott örömöt az évek alatt.

1938-ban "született" meg Bugs Bunny, magyarul Tapsi Hapsi, akit Ben Hardaway, Tex Avery és Bob Clampett álmodott meg és hozott létre. Először 1940-ben, a Wild Hare című rajzfilmben láthattuk. Érdekesség, hogy az eredeti hangját adó Mel Blanc, allergiás volt a répára.

Tapsi Hapsi egy olyan nyúl, aki egyfolytában vicces és idegesítő megjegyzéseket fűz mindenhez. A „Mi a hézag, hapsikám?” című kérdés a védjegyévé vált, az évek elteltével pedig kicsik és nagyok egyaránt a szívükbe zárták az imádnivaló, szürke kis mesehőst.

A következő napokban tovább mérséklődik a forrósághttp://www.life.hu/news/20150727-a-kovetkezo-napokban-tovabb-merseklodik-a-forrosag.htmlTöbb fokkal tovább mérséklődik – sokfelé csapadék kíséretében – az elmúlt héten tapasztalt kánikula. Néhol csak 20 Celsius-fok körüli maximumok lesznek. A hétvégén viszont ismét napsütéses idő várható, és újra, akár 35 fok is lehet.NewsThinkstockCímlapra került Bill Cosby 35 áldozatahttp://www.life.hu/news/20150727-bill-cosby-noket-eroszakolt-meg-cimlapra-kerultek.htmlNévvel és arccal vállalja 35 nő a New York Magazine címlapján, hogy Bill Cosby, a tévés legenda mit tett velük.News--Megható! Bianchinak ajánlotta győzelmét Sebastian Vettelhttp://www.life.hu/news/20150726-bianchinak-ajanlotta-gyozelmet-sebastian-vettel.htmlMúlt héten elhunyt versenyzőtársának, Jules Bianchinak ajánlotta győzelmét a 30. Magyar Nagydíj befutója, Sebastian Vettel.News--Monacói esküvő! Megnősült Grace Kelly jóképű unokájahttp://www.life.hu/news/20150726-megnosult-grace-kelly-jokepu-unokaja-pierre-casiraghi.htmlGrace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. News--TankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Boór Bettina lett a 190. Anna-bál szépehttp://www.life.hu/news/20150726-190-anna-bal-balatonfured-idei-gyoztese-elsobalozo.htmlBoór Bettina elsőbálozó balatonfüredi lányt választották a 190. Anna-bál szépének szombaton késő éjjel Balatonfüreden. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.