Kiakadtak a sztárok a fogorvoson, aki végzett Afrika leghíresebb oroszlánjával

Forrás: Instagram -
Zimbabwe fogorvos vadász Candice Swanepoel oroszlán Cara Delevingne megölés Afrika Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem éppen kedves sorokat intézett közösségi oldalán Cara Delevingne és Candice Swanepoel Dr. Walter Palmer fogorvosnak, aki brutális módon végzett a zimbabwe-i oroszlánnal, Cecillel.

Az egész világ éktelen haragra gerjedt, amikor kiderült, hogy a minnesotai fogorvos, Walter Palmer brutális módon megölte Afrika leghíresebb oroszlánját, a 13 éves Cecilt.

Forrás: Instagram

A hírek szerint a hobbivadász Palmer 55 ezer dollárt fizetett azért, hogy vadászhasson, majd kicsalta a Hwange Nemzeti Parkból az oroszlánt, és egy profi vadász segítségével elejtette és megölte Cecilt. Cara Delevingne brit modell, akit hamarosan színésznőként láthatunk viszont a filmvásznon, közösségi oldalán egész egyszerűen szánalmasnak nevezte tettéért.

Forrás: Youtube/Fox9 television

Kolléganője, a Dél-Afrikából származó Candice Swanepoel pedig reméli, hogy Palmer megkapja méltó büntetését. Sharon Osbourne sem hagyta szó nélkül az amerikai fogorvos borzalmas tettét: gyilkosnak, mi több, sátánnak nevezte a fogorvost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.