Már hivatalos: nem Madeleine holttestét találták meg Ausztráliában

Forrás: Origo -
megtalálás rendőrség Madeleine-ügy bőrönd Ausztrália áldozat Madeleine McCann eltűnése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a több mint nyolc éve eltűnt skót kislányé, Madeleine McCanné az Ausztráliában talált holttest az ausztrál rendőrség közlése szerint - írja az MTI.
Forrás: Origo

Madeleine McCann ügyét szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, különösen azóta, hogy a portugál rendőrség 2007 őszén az Angliában élő orvos szülőket nyilvánította gyanúsítottá. A gyanúsítást egy évvel később - érdemi bizonyítékok hiányában - feloldották, a kislánynak azonban azóta sem lelik nyomát.

Madeleine McCann sorsáról és hollétéről számtalan elmélet került nyilvánosságra. A visszatérő feltételezések között szerepel, hogy a gyermek pedofil bűnözők rabságába eshetett, de az is gyakran felmerül, hogy egy jómódú, gyermektelen külföldi házaspár "megrendelésére" rabolhatták el.

A kislányt az eltűnése óta eltelt nyolc évben Marokkótól Belgiumon, Svédországon, Kanadán és Dubajon át Ausztráliáig a világ szinte minden pontján látni vélték, de eddig sehol nem akadtak a nyomára.

A Madeleine-ügy

Madeleine McCann a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek által látogatott Ocean Club nevű üdülőközpontjából tűnt el nyomtalanul 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt. A szőke kislány - két kisebb testvérével - a család földszinti szállodai szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében egy baráti társasággal vacsoráztak.

Kiderült, ki ölte meg Madeleine McCannt?http://www.life.hu/news/20140617-kiderult-ki-olhette-meg-maddie-mccannt-az-evekkel-ezelott-eltunt-kislanyt.htmlEgy férfi, miközben tizenhét késszúrással döfködött majdnem halálra egy brit nőt, azt kiabálta, ő ölte meg Maddie McCannt is. Megvan végre a gyilkos?News--Eltűnt nőt keres a rendőrség: Edina a Balatonra indulthttp://www.life.hu/news/20150727-eltunt-not-keres-a-rendorseg.htmlUtoljára Budapest XII. kerületében látták Bergendy Edina Viktóriát, azóta nem adott életjelet magáról. A rendőrség úgy tudja, hogy a Balatonhoz indult múlt hét csütörtökön.NewsOrigoBörtönbe is kerülhet az Omega két tagját megütő taxishttp://www.life.hu/news/20150729-vademelest-javasolt-az-ugyeszseg-az-omega-ket-tagjat-meguto-taxisofor-ellen.htmlSúlyos testi sértés gyanújával vádemelést javasolt az ügyészség a taxisofőr ellen, aki tavaly nyáron állítólag annyira összeverte Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, hogy kórházban kötöttek ki.NewsFotó: Bielik István - OrigoEltűnt egy ember a Balatonban Siófoknálhttp://www.life.hu/news/20150720-eltunt-egy-ember-siofoknal-a-balatonban.htmlElmerült egy ember a Balatonban Siófokon, valószínűleg kajakról vagy kenuról esett a vízbe - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElfogtak egy brit pedofilt, akinek köze lehet Madeleine eltűnéséhezhttp://www.life.hu/news/20141016-madeleine-mccann-portugaliaban-eltunt-skot-kislany-ugyeben-elfogtak-egy-brit-pedofil-ferfit.htmlMadeleine McCann, Portugáliában eltűnt skót kislány ügyében a rendőrség elfogott egy brit pedofil férfit Máltán, majd kitoloncolta Nagy-Britanniába.NewsOrigoEltűnt egy kislány a Heim Pál Gyermekkórházbólhttp://www.life.hu/news/20150703-eltunt-egy-tizenket-eves-kislany-szenasi-rebeka-a-heim-pal-gyermekkorhazbol.htmlA tizenkét éves Szénási Rebeka június 29-én este egyszerűen kisétált egy elvileg zárt ajtón. Hogy történhetett meg mindez?NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.