Egy kukában találtak rá az eltűnt kislány holttestére

gyilkosság halál kuka halott kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap reggel a ház körül rollerezett a nyolcéves kislány, majd eltűnt minden nyom nélkül. Hétfőn este akadtak rá a holttestére.

Egy kukában találták meg az amerikai kislányt, aki vasárnap tűnt el. Madyson a házuk körül rollerezett. A rendőrség nyomozása szerint a kislányt 15 éves szomszédja rabolta el. Elrángatta saját házukba, ott megkötözte, megerőszakolta, majd halálra szurkálta.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Édesanyja nem értette, hová tűnhetett a kislány. Mikor a helyi tévécsatornának nyilatkozott, még nem is sejtette, hogy a kis Madyson már nem él. Rengeteg rendőri egység kereste, a szálak a szomszéd 15 éves fiúhoz vezettek, aki először el akart menekülni, majd beismerte tettét.

A kislány kedvelte a fiút, önként ment be vele a lakásba. Miután a fiú megölte, a garázsukban lévő kukába dobta holttestét, ott találta meg a rendőrség. Bár a 15 éves fiú fiatalkorú, felnőttnek járó ítéletet kap. Emberrablással, nemi erőszakkal és gyilkossággal vádolják, jelenleg a megyei javítóintézetben van.

Azonnal akarjuk! Ő itt Tonkey, a macikutyahttp://www.life.hu/news/20150729-tonkey-maci-kutya-shar-pei.htmlFigyelmeztetünk, fel kell készülnöd a legeslegcukibb dologra, amit valaha láttál!News--Nem kér védelmet felesége halála után Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-ker-vedelmet-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-halala-utan-toaso-elod.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. Férje nem kér védelmet, annak ellénére sem, hogy sokan úgy vélik, megölték az asszonyt.NewsFotó: Bielik István - OrigoMeglett Madeleine? Babatakarót és csontokat találtak...http://www.life.hu/news/20150728-egy-borond-mellett-talaltak-meg-egy-kislany-csontjait-es-takarojat.htmlEgy bőröndbe dobva találtak rá egy kislány földi maradványaira egy dél-ausztráliai bozótban. Azt gondolták, a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann csontjaira bukkanhattak, de a rendőrség megállapította, hogy nem. NewsOrigoMegható videó! Így emlékeztek Jules Bianchira a Hungaroringenhttp://www.life.hu/news/20150727-igy-emlekeztek-jules-bianchira-a-hungaroringen.htmlA Magyar Nagydíjra érkező Forma-1-es pilóták és a nézők is néma csenddel emlékeztek a fiatalon elhunyt Jules Bianchira. News--Megható! Bianchinak ajánlotta győzelmét Sebastian Vettelhttp://www.life.hu/news/20150726-bianchinak-ajanlotta-gyozelmet-sebastian-vettel.htmlMúlt héten elhunyt versenyzőtársának, Jules Bianchinak ajánlotta győzelmét a 30. Magyar Nagydíj befutója, Sebastian Vettel.News--Bombariadó volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150726-bombariado-volt-ferihegyen.htmlVasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.