Meghalt a legendás filmes, a Terminátor és a Chucky megalkotója

Forrás: Stan Winston School of characters arts -
Terminátor Brock Winkless karakter Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus hollywoodi karakterek megalkotója, Brock Winkless 54 éves korában hunyt el.

Már 15 éve súlyos betegségben szenvedett a sztár, aki megalkotta Chucky figuráját és megálmodta Arnold Schwarzeneggert terminátorként. De az ő nevéhez köthetők az Ítéletnap, az Alien 3 és a Jól áll neki a halál maszkjai és földöntúli teremtményei is.

Forrás: Stan Winston School of characters arts

A híresség speciális betegsége az idegrenmdszerét támadta meg, ami miatt nem is tudta tökéletesen irányítani saját izomzatait. A férfi július 18-án halt meg Los Angelesben, de csak tegnap hozták nyilvánosságra a hírt.

Hol marad már a nyár?http://www.life.hu/news/20150730-idojaras-jelentes-szerint-pentekre-mar-itt-a-jo-ido.htmlNeked is eleged van már a júliusi őszből? Ne aggódj, pénteken már újra itt a jó idő!NewsThinkstockSárlavina temetett maga alá két falut – sok a halálos áldozathttp://www.life.hu/news/20150730-sarlavina-temetett-maga-ala-ket-falut-nepalban-sokan-meghaltak.htmlSárlavina temetett maga alá csütörtökön két falut Nepál nyugati részén, legalább 15-en meghaltak, de félő, hogy az áldozatok száma ennél magasabb lesz - közölte a belügyminisztérium.NewsElszomorító Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20150730-luca-di-montezemolo-volt-ferrari-elnok-beszelt-schumacherrol.htmlEgy díjátadó gálán beszélt Schumacherről barátja, a volt Ferrari-elnök, Luca di Montezemolo. Szavaiból úgy tűnt, nem túlságosan optimista az egykori világbajnok egészségi állapotával kapcsolatban. News--Nem kér védelmet felesége halála után Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-ker-vedelmet-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-halala-utan-toaso-elod.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. Férje nem kér védelmet, annak ellénére sem, hogy sokan úgy vélik, megölték az asszonyt.NewsFotó: Bielik István - OrigoSzenvedélybeteg és túlsúlyos emberektől vennék el a segélythttp://www.life.hu/news/20150729-szenvedelybetegek-es-tulsulyosak-fosztanak-meg-a-segelytol-nagy-britanniaban.htmlA kezelhető túlsúllyal, vagy szenvedélybetegséggel élő emberek elveszíthetik a segélyüket Nagy-Britanniában, amennyiben nem hajlandóak elfogadni a kormány segítségét.NewsThinkstockMár hivatalos: nem Madeleine holttestét találták meg Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-madeleine-mccann-holtestet-talaltak-meg-ausztraliaban.htmlNem a több mint nyolc éve eltűnt skót kislányé, Madeleine McCanné az Ausztráliában talált holttest az ausztrál rendőrség közlése szerint - írja az MTI.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.