Fesztiválozz úgy, mint még soha! Legyél BuddyGuide!

Forrás: YouTube -
Sziget2015 Sziget BuddyGuide jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál egy olyan fesztiválélményhez, amilyenben még biztosan sosem volt részed? Legyél te a Sziget BuddyGuide-ja!

Egy hatkilós, szupermenő poliuretánhab babát a nyakadba kapva fesztiválozhatsz a Szigeten, hogy a te segítségeddel azok is bulizhassanak egy kicsit, akik otthon maradtak. A www.festivalbuddy.hu oldalon keresztül bárki beléphet a Buddyba, és üzenhet a szigetelőknek, a BuddyGuide pedig napi négy órán keresztül közvetíti az eseményeket a nyakában ülő Buddy segítségével.

Fesztiválozz úgy, mint még soha! Legyél BuddyGuide! Forrás: YouTube

Szeretnél ingyen fesztiválozni, és naponta négy órán keresztül a Sziget legnépszerűbb arca lenni? Legyél BuddyGuide! Ezen a linken jelentkezhetsz, ha kedvet kaptál a mókához. Győzz meg mindenkit, hogy nincs is menőbb annál, mint a nyakadban ülni! Mindössze egy videót kell készítened, amelyben megmutatod, miért téged válasszanak a különleges feladatra. Ne feledd, augusztus 3-án éjfélig jelentkezhetsz!

Íme, egy kis ízelítő!

Felrobbantak a távirányítóban lévő elemek egy kisfiú kezébenhttp://www.life.hu/news/20150731-felrobbantak-a-taviranyitoban-levo-elemek-egy-kisfiu-kezeben.htmlA brit Tescóban vásárolt elemek robbantak fel egy kisfiú kezében.NewsThinkstockFelelnie kell tettéért a híres, oroszlángyilkos fogorvosnakhttp://www.life.hu/news/20150731-felelnie-kell-tetteert-a-cecilt-brutalisan-legyilkolo-fogorvosnak.htmlZimbabwe kérni fogja annak az amerikai fogorvosnak a kiadatását, aki orvul megölte Cecilt, az ország népszerű állatát - jelentette be pénteken a vadvédelmi miniszter.NewsOrigo"Sweet Sixteen"-es temetést rendeznek Bobbi Kristinánakhttp://www.life.hu/news/20150731-bobbi-kristina-brownnak-sweet-sixteen-temetese-lesz.htmlWhitney Houston unokatestvére, Dianne Warwick bojkottálni akarja Bobbi Kristina temetését, mert nagyon nem tetszik neki, amit a lány nagynénje, Pat Houston tervez.News--Félreérthette segítőjét a szerencsétlenül járt brit bungee jumpingozóhttp://www.life.hu/news/20150731-halalos-bungee-jumping-spanyolorszagban-felreertes-okozta-a-brit-turista-halalat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a múlt héten egy brit turista vesztette életét bungee jumping közben Dél-Spanyolországban. Mára kiderült, mi okozta a tragédiát és ki hibázott.News--Egész Amerikát jóllakatta pizzával a részegen redditező sráchttp://www.life.hu/news/20150730-majdnem-egesz-amerikat-meghivta-egy-pizzara-egy-reszeg-brit-srac-redditen.htmlDaniel Sobey-Harker egy csapásra az internet új sztárja lett nem mindennapi tettével. A 27 éves brit srácnak ugyanis egyik este néhány sör elfogyasztása után az az őrült ötlete támadt, hogy puszta jó szándékból meghív valakit egy pizzára Amerikában.NewsThinkstockA nap videója: így élvezi a cica a simogatásthttp://www.life.hu/news/20150730-igy-elvezi-a-kiscica-a-simogatast.htmlAz alábbi videó aprócska főszereplőjét fogkefével cirógatta meg gazdija. Übercuki!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.