Megalázó vagy megtisztelő, ha Pumped Gabo megcsapkod?

VlogOli Pumped Gabo Voxpop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Pumped Gabo volt a központi téma. 

Vállalnának vajon a fiatalok olyan csibész dolgokat, mint Pumped Gabo? Tudják-e egyáltalán, ki ő? Ki tud még úgy táncolni, mint a Sound sztárja?

VlogOli mindent kiderített az eheti Voxpopban.

Fesztiválozz úgy, mint még soha! Legyél BuddyGuide!http://www.life.hu/news/20150731-legyel-buddyguide-felhivas.htmlMit szólnál egy olyan fesztiválélményhez, amilyenben még biztosan sosem volt részed? Legyél te a Sziget BuddyGuide-ja!NewsOrigoFelrobbantak a távirányítóban lévő elemek egy kisfiú kezébenhttp://www.life.hu/news/20150731-felrobbantak-a-taviranyitoban-levo-elemek-egy-kisfiu-kezeben.htmlA brit Tescóban vásárolt elemek robbantak fel egy kisfiú kezében.NewsThinkstockTíz emberrel végzett a hasfelmetsző nagyihttp://www.life.hu/news/20150731-tiz-emberrel-vegzett-a-hasfelmetszo-nagyi.htmlTamara Szamszonova, a 68 éves orosz hölgy nem éppen az átlagos nagymamák életét élte. Kiderült ugyanis, hogy tíz embert darabolt fel.NewsOrigoAgyonlőtte hároméves húgát egy pisztollyal játszó hétéves fiúhttp://www.life.hu/news/20150731-agyonlotte-haromeves-hugat-egy-pisztollyal-jatszo-heteves-fiu.htmlA hétéves fiú a lakásban talált pisztollyal játszott, ez okozta a tragédiát Washingtonban.NewsThinkstockÍme, Ozzy, a kancsal cicahttp://www.life.hu/news/20150730-ozzy-a-macska-kancsal.htmlNem is tudtuk, hogy a macskák között is előfrdulnak kancsalok, amíg nem láttuk meg az alábbi videót. News--A nap videója: így élvezi a cica a simogatásthttp://www.life.hu/news/20150730-igy-elvezi-a-kiscica-a-simogatast.htmlAz alábbi videó aprócska főszereplőjét fogkefével cirógatta meg gazdija. Übercuki!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.