Így lesz a telefonfülkéből trendi kávézó

Forrás: NORTHFOTO -
különleges Anglia kávézó piros telefonfülke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ikonikus angliai telefonfülkét alakított át Eddie és Steve kávéelosztó helyiséggé. A piros kuckó azóta az üzletemberek kedvenc megállóhelye.

Brimingham szívében állt az elhagyatott telefonfülke, ahová a két barát megálmodta a különleges kiszolgálóhelyiséget. Eddie Ottewell és Steve Beeken tavaly állt elő ötletével és a városvezetéstől sikerült engedélyt szerezniük, így már csak az volt a kérdés, hogyan alakítsák ki a szűk helyen a kávézót. Igaz beülni, csevegni nem lehet, de munkába sietve egy gyors meleg ital beszerzésére tökéletesen alkalmas a kis helyiség, ami a városiak kedvencévé nőtte ki magát.

Forrás: NORTHFOTO

Így kávézz, és egészséges maradsz

Naponta bukkannak fel egymásnak ellentmondó információk a kávé élettani hatásairól. A Life.hu utánajárt, mi is rejlik a kávéscsésze mélyén, és mindez hogyan hat a szervezetre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.