Nem múlhatott el botrány nélkül Bobbi Kristina Brown temetése

Forrás: AFP/Paras Griffin -
temetés Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén volt Whitney Houston lányának temetése, de a családi borány nem maradt el. 

Alpharettában, a St. James metodista templomban volt a fiatal lány temetése, ám ismét bebizonyosodott, hogy a Houston és a Brown-család nem bírja ki egy légtérben. Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown a virrasztás alatt a templom előtt várakozott egy limuzinban, és megvárta, amíg a Houston-család lerója tiszteletét a templomban. Sőt, a lány kedvesét, Nick Gordont sem engedték be a temetésre.

Forrás: AFP/Paras Griffin

De Bobbi nagynénje is okozz némi felfordulást: Pat Houston azt szerette volna, ha a gyászolók nem virágot vesznek, hanem jótékonykodásra szánják az erre szánt összeget, méghozzá egy alapítványt támogatnának a pénzből - ám a bankszámlaszám, amit megadott, az övé volt. Ezek után Bobbi Brown testvére állítólag nekiesett a nőnek, és rendőröknek kellett kivezetni őket a templomból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.