Sinkó László lánya megérezte, hogy nagy baj van

Fotó: Polyak Attila - Origo -
halál színész színművész gyengélkedés házassági évforduló kórház Sinkó László Sinkó Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás színművész lánya szerint édesapja már 2 éve gyengélkedett, amikor július végén kórházba került. Sinkó László 75 éves korában, éppen az ötvenedik házassági évfordulóján ment el örökre.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Sinkó László olimpikon lánya, Sinkó Andrea a Borsnak elmondta: már bő két étve gyengélkedett a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, akit inkább fizikai, időskori betegségek gyötörték, szellemileg teljesen ép és friss volt.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A színész éppen ötvenedik házassági évfordulóján esett el és törte el bordáját. Tíz napot töltött a Honvédban, az orvosok mindent megtettek érte, de halmozódtak a problémák. Az utolsó napon, pénteken, vittünk neki anyukámmal ebédet, még nevettünk is. Szellemi­leg tökéletesen friss volt, csak a fizikai gondok gyötörték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.