Fotó készült Bobbi Kristináról a koporsóban

Forrás: Northfoto -
fotó Bobbi Kristina Brown koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobbi Kristina Brown családja tartott tőle, hogy képek szivárognak majd ki a temetésről. Volt okuk a félelemre.

A TMZ arról számolt be, hogy a temetés előtti napon készült fénykép a koporsóban fekvő Bobbi Kristináról, amelyet egy ügynökség közel harmincmillió forintnak megfelelő amerikai dollárért vásárolt meg. Whitney Houston temetésén is hasonló eset történt, így nem véletlen, hogy a család már előre tartott tőle, hogy valaki lefényképezi a holttestet.

Forrás: Northfoto

A Houston család a Brown családot hibáztatja, Brownék pedig Houstonékat, hogy megtörtént ez a szörnyűség. A két család egyébként régóta rossz viszonyban van egymással, a helyzet pedig csak fokozódott, mióta a lány meghalt, most ugyanis Bobbi Kristina örökségén vitatkoznak.

Kicsi, fehér, és a nyakadban ülve mindent megfigyel, mi az? Ő a FesztiválBuddy!http://www.life.hu/news/20150803-interaktiv-buddy-es-buddyguide-a-szigeten.htmlEgy formabontó és szupermenő interaktív lény, azaz a Buddy segítségével az otthon ülők is bekapcsolódhatnak a fesztiválozásba. Ismerd meg a Sziget legmenőbb arcát!News--Elhunyt a kisfiú, akit baseballütővel vágtak fejbehttp://www.life.hu/news/20150803-elhunyt-a-kisfiu-akit-baseball-utovel-fejbe-vagtak.htmlKaiser Carlile, a kilencéves kisfiú a kansasi egyetem baseballcsapatának ütőhordója volt. Egy játékos véletlenül fejbe vágta, a fiú belehalt az ütésbe. NewsOrigoJules Bianchi ma lenne 26 éveshttp://www.life.hu/news/20150803-jules-bianchi-ma-lenne-26-eves.htmlA fiatalon elhunyt Forma-1-es pilóta augusztus 3-án ünnepelné 26. születésnapját. News--Szemétbe dobtak egy milliókat érő Zsolnay-vázáthttp://www.life.hu/news/20150731-szemetbe-dobtak-egy-milliokat-ero-zsolnay-vazat.htmlTöbb mint száz éves, emberméretű Zsolnay-vázát találtak Pécsett, építési törmelék mellett.NewsMTINem kér védelmet felesége halála után Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-ker-vedelmet-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-halala-utan-toaso-elod.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. Férje nem kér védelmet, annak ellénére sem, hogy sokan úgy vélik, megölték az asszonyt.NewsFotó: Bielik István - OrigoJenson Button: "Mi testvérek vagyunk, akik egy őrült sportágat űznek"http://www.life.hu/news/20150728-jules-bianchi-tragediaja-miatt-osszekovacsolodtak-a-forma1es-pilotak.htmlA Forma-1-es pilóták bevallották, társuk, Jules Bianchi halála által összekovácsolódtak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.