Leáldozóban van Katalin hercegné népszerűsége?

Forrás: AFP/Stefan Wermuth -
turista Erzsébet királynő statisztika Katalin hercegnő Buckingham-palota Katalin hercegné Vilmos herceg népszerűség jegy értékesítés bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végéhez közeledik a „Katalin-hatás": egyre kevesebb turista látogatja már a Buckingham-palotát.

Amikor az egykori Kate Middleton hozzáment Vilmos herceghez, a királyi statisztikák szerint nem csupán a brit uralkodói család népszerűsége ugrott meg, hanem a hercegné nevére írt bevételeik is.

Forrás: AFP/Stefan Wermuth

A hercegi pár 2011-es menyegzőjét követő időszakban ugyanis a Buckingham-palota 50,2 millió fontnak megfelelő összegű belépőjegyet értékesített, amely a Companies House by Royal Collection Enterprises adatai szerint ebben az évben már 40,7 millióra csökkent.

Sajnos úgy tűnik, a helyzet nem javul: a hírek szerint hamarosan ki kell költöznie a palotából Erzsébet királynőnek, hogy kezdetét vehessék a már oly régóta sürgetett felújítási munkálatok. A nyári szezonra ütemezett újjáépítés pedig valószínűleg további, még több bevételkiesést okozhat a királyi családnak.

Rúdtánccal nyerte vissza alakját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150730-rudtanccal-nyerte-vissza-alakjat-katalin-hercegne.htmlAhogy már megírtuk, a királyi palota egyik testőre abból űz sportot, hogy az uralkodócsalád titkait kiszivárogtatja, ezzel kínos helyzetbe hozva őket. Ez Zsír!--210 milliót lopott munkáltatójától a nagymama, hogy fiatal szeretőjének adjahttp://www.life.hu/news/20150804-210-milliot-lopott-munkaltatojatol-a-nagymama-hogy-fiatal-szeretojenek-adja.htmlA 65 éves Sheena Warner egy nyaraláson esett szerelembe a fiatal fiúval, ami megváltoztatta az életét: jelenleg is börtönben ül.News--Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--Óriási Minyon okozott forgalmi dugóthttp://www.life.hu/news/20150804-oriasi-minyon-okozott-forgalmi-dugot.htmlEgy tíz méter magas, felfújható Minyon ámokfutása okozott forgalmi káoszt Dubin egyik útján.News--Unokája mellett gyújtott rá a királynőhttp://www.life.hu/drlife/20150804-margit-dan-kiralyno-az-unokaja-mellett-gyujtott-ra-egy-cigarettara.htmlII. Margit dán királynő már többször került támadások kereszttüzébe káros szenvedélye miatt, a legutóbb napvilágot látott fotó azonban mindenen túl tesz.Dr. Life--Összeöltözött Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20150728-katain-hercegne-es-vilmos-herceg-osszeoltozott-egy-vitorlas-versenyen.htmlUgyanolyan sötétkék pulóvert húzott magára Cambridge hercege és hercegnéje egy vitorlás rendezvényen.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.