Mindennapos éneklést vezetnének be az iskolákban

Forrás: Thinkstock -
iskola tanóra közoktatás órarend éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pécsi nemzetközi kórusfesztivált követően Balog Zoltán, emberi erőforrás-miniszter bejelentette: azt tervezi, bevezetik a mindennapi éneklést az iskolákban. 

Balog Zoltán a sikeres Europa Cantat után bejelentette, azt tervezik, hogy bevezetik a mindennapos éneklést az iskolában. A tananyagot nem növelnék, inkább az a cél, hogy csökkentsék, de olyan lelkületet vinnének az iskolai életbe, amelyből azok is profitálnak, akiknek nincs túlságosan jó hangjuk, derült ki a hirado.hu beszámolójából.

Forrás: Thinkstock

A 19. Europa Cantat kórustalálkozón 10 napig minden a zenéről szólt. Udvarokban, erkélyeken, színpadokon énekeltek, zenéltek az érdeklődők.

Fotó készült Bobbi Kristináról a koporsóbanhttp://www.life.hu/news/20150804-foto-keszult-bobbi-kristinarol-a-koporsoban.htmlBobbi Kristina Brown családja tartott tőle, hogy képek szivárognak majd ki a temetésről. Volt okuk a félelemre.News--Kicsi, fehér, és a nyakadban ülve mindent megfigyel, mi az? Ő a FesztiválBuddy!http://www.life.hu/news/20150803-interaktiv-buddy-es-buddyguide-a-szigeten.htmlEgy formabontó és szupermenő interaktív lény, azaz a Buddy segítségével az otthon ülők is bekapcsolódhatnak a fesztiválozásba. Ismerd meg a Sziget legmenőbb arcát!News--Felrobbantak a távirányítóban lévő elemek egy kisfiú kezébenhttp://www.life.hu/news/20150731-felrobbantak-a-taviranyitoban-levo-elemek-egy-kisfiu-kezeben.htmlA brit Tescóban vásárolt elemek robbantak fel egy kisfiú kezében.NewsThinkstockÍme, Ozzy, a kancsal cicahttp://www.life.hu/news/20150730-ozzy-a-macska-kancsal.htmlNem is tudtuk, hogy a macskák között is előfrdulnak kancsalok, amíg nem láttuk meg az alábbi videót. News--Azonnal akarjuk! Ő itt Tonkey, a macikutyahttp://www.life.hu/news/20150729-tonkey-maci-kutya-shar-pei.htmlFigyelmeztetünk, fel kell készülnöd a legeslegcukibb dologra, amit valaha láttál!News--A legnagyobb sztárok is ott lesznek Bobbi Kristina temetésénhttp://www.life.hu/news/20150729-bobbi-kristina-brown-temetesen-a-legnagyobb-sztarok-ott-lesznek.htmlSzombat reggel búcsúztatják Bobbi Kristina Brownt Atlantában, holttestét pedig New Jersey-be szállítják, hogy ott temessék el, mint édesanyját, Whitney Houstont. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.