lövöldözés koncert hip-hop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ember meghalt, egy másik megsebesült, amikor egy ismeretlen hétfő este rálőtt egy koncert résztvevőire az Egyesült Államokban.

Az eset a New Jersey állambeli Holmdelben történt, ahol hiphopkoncertet tartottak. A lövöldözés sebesültjeit helikopterrel kórházba szállították. Egyikük, egy húszéves fiatal később belehalt sérüléseibe.

A támadó a közeli erdőbe menekült, a rendőrök helikopterek reflektorfényei mellett indultak a támadó elfogására, de egyelőre nem sikerült megtalálni őt. A kutatás jelenleg is tart.

Whiskyt küldenek a világűrbe a japánokhttp://www.life.hu/news/20150804-whiskyt-kuldenek-a-vilagurbe-a-japanok.htmlJapán whiskyt küld a világűrbe a Suntory italgyártó cég, hogy tesztelje, hogyan érik az ital a súlytalanság állapotában.News--Büszkeségünk! Hosszú Katinka megdönthetetlennek hitt világcsúccsal lett világbajnokhttp://www.life.hu/news/20150804-hosszu-katinka-megdonthetetlennek-hitt-vilagcsuccsal-lett-vilagbajnok.htmlHosszú Katinka megvédvecímét, ráadásul világcsúccsal nyert aranyérmet 200 méter vegyesen a kazanyi világbajnokságon.News--Hároméves gyermeket gázolt el a csepeli HÉVhttp://www.life.hu/news/20150803-haromeves-gyermeket-gazolt-el-a-csepeli-hev.htmlEgy hároméves gyereket gázolt el este a csepeli (H7-es) HÉV. A kisfiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.News--5 dolog, amitől te lehetsz az idei Sziget tökéletes BuddyGuide-jahttp://www.life.hu/news/20150802-buddyguide-azaz-sziget-fesztival-kalauz-castingot-tartunk-jelentkezz-hogy-ingyen-bulizhass-a.htmlÖsszeszedtük azokat a tulajdonságokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy te legyél a Sziget-fesztivál legkülönlegesebb látgatója, aki élőben közvetíti a történéseket!NewsOrigoÍgy vágott vissza 2 lány az őket molesztáló férfiaknakhttp://www.life.hu/news/20150803-2-lany-osszeverekedett-es-visszavagott-az-oket-molesztalo-es-banto-ferfiaknak-egy-indiai-buszon.htmlAz egész világot bejárta Pooja és Aarti Kumar videója, amelyen 3 férfit hagytak helyben alaposan, miután azok molesztálták őket a buszon.NewsThinkstockMedúza végzett egy thaiföldi turistávalhttp://www.life.hu/news/20150803-meduza-vegzett-egy-thaifoldi-turistaval-koh-phangan-szigeten.htmlEgy igencsak veszélyes tengeri élőlény, egy kockamedúza csípte meg a tengerben lubickoló thaiföldi turistát.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.