Több tucat krokodilfejet találtak egy elhagyott mélyhűtőben ausztrál gyerekek

Forrás: Thinkstock -
krokodil Ausztrália védett fajok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tucat rothadó krokodilfejet találtak egy ausztrál kisváros elhagyott boltjának fagyasztójába zsúfolva ausztrál gyerekek.

Az Északi Területen, a Darwintól negyven kilométerre délkeletre fekvő Humpty Doo nevű városkában egy helyi bolt hagyta maga után azt a koszos és bűzlő, kukacoktól hemzsegő hűtőberendezést, melynek ajtaját kinyitva egy csapat gyerek felfedezte a maradványokat.

Forrás: Thinkstock

A hatóság kedden azt közölte, hogy legalább 50, de akár 70 fejet is bezsúfolhattak a fagyasztóba. Az Északi Terület nemzeti parkjai és vadvédelmi felelősei is csatlakoztak a nyomozáshoz. A krokodil Ausztráliában védett állatnak számít, megöléséért akár 76 500 ausztrál dolláros (16 millió forint) pénzbüntetést vagy öt év börtönt is kaphat az elkövető.

A hatóságok korlátozott számú engedélyt bocsátanak ki minden évben helyi vadászoknak, hogy megöljék vagy eltávolítsák a környéken lakókat veszélyeztető krokodilokat. A hüllő bőre rendkívüli értékes a nemzetközi divatvilág számára, ami miatt fokozottan rossz helyzetben vannak ezek az állatok.

Bajban van a világ leghíresebb táskája

Jane Birkin nem adja a nevét többé az Hermés híres krokodilbőr táskáihoz, mert kifogásolja az eljárást, amellyel készülnek. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Tragédia! Fiatalon elhunyt a sztársportolóhttp://www.life.hu/news/20150804-fiatalon-elhunyt-a-sztarsportolo-chiara-pierobon.htmlUtazás közben rosszul lett és hamarosan meghalt a 22 éves kerékpáros. NewsThinkstockMindennapos éneklést vezetnének be az iskolákbanhttp://www.life.hu/news/20150804-mindennapos-eneklest-vezetnenek-be-az-iskolakban.htmlA pécsi nemzetközi kórusfesztivált követően Balog Zoltán, emberi erőforrás-miniszter bejelentette: azt tervezi, bevezetik a mindennapi éneklést az iskolákban. NewsThinkstockRálőttek egy koncert résztvevőire az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/news/20150804-ralottek-egy-koncert-resztvevoire-az-egyesult-allamokban.htmlEgy ember meghalt, egy másik megsebesült, amikor egy ismeretlen hétfő este rálőtt egy koncert résztvevőire az Egyesült Államokban.NewsOrigoWhiskyt küldenek a világűrbe a japánokhttp://www.life.hu/news/20150804-whiskyt-kuldenek-a-vilagurbe-a-japanok.htmlJapán whiskyt küld a világűrbe a Suntory italgyártó cég, hogy tesztelje, hogyan érik az ital a súlytalanság állapotában.News--5 dolog, amitől te lehetsz az idei Sziget tökéletes BuddyGuide-jahttp://www.life.hu/news/20150802-buddyguide-azaz-sziget-fesztival-kalauz-castingot-tartunk-jelentkezz-hogy-ingyen-bulizhass-a.htmlÖsszeszedtük azokat a tulajdonságokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy te legyél a Sziget-fesztivál legkülönlegesebb látgatója, aki élőben közvetíti a történéseket!NewsOrigo5 jó tanács, ha egyedül kelnél útrahttp://www.life.hu/news/20150803-5-jo-tanacs-ha-egyedul-nokent-utaznal-es-nyaralnal.htmlUtazni és nyaralni nem csupán társaságban élvezetes és pihentető! Bár számtalan előnye van az egyedül töltött vakációzásnak, nőként mégis érdemes odafigyelned néhány apróságra, amellyel elkerülheted, hogy a nyaralás rémálommá változzon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.