karácsonyi vásár London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden eddiginél korábban, már ma, augusztus 4-én megnyílt a karácsonyi vásár a londoni Selfridges áruházban, ahol a hagyományoknak megfelelően már nyáron elkezdhetik intézni az ünnepi bevásárlást a vevők.

A brit főváros központjában lévő patinás áruház negyedik emeletén már most csaknem 280 négyzetméteren várják karácsonyi portékákkal – ajándékokkal, de főként dekorációkkal – az érdeklődőket. A vásár ősszel kibővül, onnantól jóval nagyobb területen válogathatnak majd a vevők.

Forrás: Thinkstock

– A nyári időjárás ellenére mi már ünnepi hangulatban vagyunk itt, a Selfridgesben – mondta Geraldine James, az áruház karácsonyi dekorációért és lakberendezésért felelős munkatársa hozzátéve, hogy az idei vásáron már tavaly karácsony óta dolgoznak. A luxusáruház szerint a nyáron kezdődő karácsonyi vásárnak igenis van értelme, sok külföldi vevőjük van ugyanis, akik szeretnének csak itt kapható ünnepi szuvenírekkel hazatérni vakációjukról.

Illusztráció Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az idei első vásárló egy amerikai házaspár volt Pennsylvania államból. Holly és Ken Martin egy karácsonyi gömböt vett emlékbe angliai nyaralásáról. A Selfridges üveggömbjei egyediek, és érdekesség, hogy a The Daily Telegraph brit napilap szerint egy magyarországi üvegfújó műhely készíti őket az áruház számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.