Megölte hat gyermekét és állapotos feleségét egy férfi Oroszországban

bűntény Oroszország gyilkosság halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte és szétdarabolta hat gyermekét és állapotos feleségét egy férfi Oroszországban, majd elrejtőzött az anyósánál, akivel feltehetően szintén végezni akart. A bűntényre kedden derült fény, a rendőrség még aznap éjjel elfogta a férfit - közölték szerdán a helyi hatóságok.

A családirtás az ország nyugati részén található Nyizsnyij Novgorodban történt. A gyermekek egyike sem volt idősebb hatévesnél. A rendőrség a család lakásának közelében egy női holttestet is talált. Feltételezések szerint a férfi, Oleg Belov anyjának maradványaira bukkantak, akit szintén a gyanúsított ölhetett meg.

Forrás: Thinkstockmiddleon21221415

Belov, miután végzett gyermekeivel és feleségével, az anyósánál rejtőzködött. A rendőrök ott fogták el. Mivel Oleg Belov ellenállt, a rendőrök megsebesítették. A férfit meg kellett műteni, állapota stabil.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.