Tengerbe fulladhatott a világbajnok női búvár, Natalia Molchanova

Forrás: AFP/Jacques Munch -
halál búvár fulladás Földközi-tenger sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonháromszoros világbajnok, a szabadtüdős merülés legendája eltűnt a Földközi-tengerben. Valószínűleg életét vesztette, a keresés még tart.

Natalia Molchanova, aki összesen 41 világrekord tulajdonosa, egy spanyol sziget mellett búvárkodott, ám innen már nem tért vissza. A keresésére indultak, de egyelőre nem találák meg. A halálát bármi okozhatta: például egy hirtelen szívleállás.

Forrás: AFP/Jacques Munch

Natalia döbbenetes eredményeket produkált a szabadtüdős merülésekben: egy alkalommal például kilenc percig tartotta vissza a lélegzetét, és 101 méter mélyre merült le palack nélkül. 2014 őszén pedig egy levegővétellel és egy békatalp segítségével 237 métert úszott egy medencében.

Alexszej Molchanov, Natalia 28 éves fia már nem reménykedik abban, hogy édesanyja élve előkerül a Földközi-tengerből:

Úgy tűnik, ő már a tengerben marad. Ő is ezt a halált szerette volna.

- nyilatkozta a New York Times-nak.

Napi cuki: így tüsszentenek (vagy csuklanak) az újszülött sünibébik - imádni való videóhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-cuki-igy-tusszentenek-vagy-csuklanak-az-ujszulott-sunibebik-imadnivalo-video.htmlA világ legtündéribb videóját osztotta meg a brit Wildlife Aid Foundation: három újszülött sünibébi tüsszentését (vagy csuklását) kamerázták le.NewsOrigoÖzönvíz: hatalmas záporra, viharos széllökésekre számíthatunk mahttp://www.life.hu/news/20150723-hatalmas-zaporra-zivatarra-szamithatunk-ma-julius-23an-penteken.htmlCsütörtökön a nap első felében folytatódik a napos idő, de a déli óráktól kezdve előbb a Dunántúlon, majd délutántól a Dunától keletre is erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. NewsThinkstockNapi sokk: emberfejet találtak a váci erdőbenhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-sokk-emberfejet-talaltak-a-vaci-erdoben-a-rendorseg-nem-erositette-meg-es-nem-is-cafolta-a.htmlNemrégen egy eltűnt személy keresése okán vonult ki a váci rendőrség a váci erőség területére. Ezúttal azonban egy emberfejet találtak itt.News--Sokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--Kétgyermekes apa zuhant ki egy óbudai ház 10. emeletérőlhttp://www.life.hu/news/20150717-ketgyermekes-apa-zuhant-ki-egy-obudai-haz-10-emeleterol.htmlA 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. NewsOrigoSerena Williams tarolt Wimbledonbanhttp://www.life.hu/news/20150711-serena-williams-tarolt-wimbledonban.htmlA világelső Serena Williams hatodik egyéni címét szerezte meg a wimbledoni teniszbajnokság női egyes versenyében, miután a szombati döntőben két szettben legyőzte a 20. helyen kiemelt spanyol Garbine Muguruzát. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.