Transformers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Orleans-i hotelszobájában holtan találták a 41 éves Shawn Robinsont, Hollywood blockbustereinek egyik legfoglalkoztatottabb kaszkadőrét.

A halál oka egyelőre ismeretlen: amikor július 28-án a filmes nem jelent meg soron következő filmje forgatásán, egy kaszkadőr kollégája ment el a hotelbe, hogy megtudja, mi történt, ő találta meg Robinson holttestét. A New Orleans-i halottkémi hivatal egyelőre a toxikológiai eredményekre vár, Shawn a feltételezések szerint valamilyen gyógyszer vagy kábítószer helytelen használata miatt hunyt el.

Hároméves gyermeket gázolt el a csepeli HÉVhttp://www.life.hu/news/20150803-haromeves-gyermeket-gazolt-el-a-csepeli-hev.htmlEgy hároméves gyereket gázolt el este a csepeli (H7-es) HÉV. A kisfiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.News--Világrekord! 164 ejtőernyős a levegőbenhttp://www.life.hu/news/20150807-164-ejtoernyos-a-levegoben-vilagrekordot-dontott.htmlEgy csapat vagány pasi a fellegekben - jégeső helyett inkább ez hullana ránk, amikor jön a hidegfornt. News--Micsoda baklövés! Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodábahttp://www.life.hu/news/20150807-hosszu-katinkat-nem-akartak-beengedni-az-uszodaba.htmlHosszú Katinka a vizes világbajnokságon 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét. Ugyanakkor nem volt egyszerű vízbe ugrania.NewsMTIÍgy járnak az oroszlánok, akik vízilovakat akarnak megtámadnihttp://www.life.hu/news/20150807-igy-uldozik-el-az-oroszlanokat-es-mentik-meg-a-viziloborjat-a-vizilovak.htmlPórul jártak azok az oroszlánok, akik egy elkóborolt vízilóborjút akartak levadászni. NewsOrigoKét 1970-ben eltűnt japán hegymászó maradványait azonosították Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150807-ket-1970-ben-eltunt-japan-hegymaszo-maradvanyait-azonositottak-svajcban-a-matterhornnal.htmlKét 1970-ben eltűnt japán hegymászó maradványait azonosították a svájci Matterhornnál.News--Elképesztő videó! Szeretetkoldus-kísérlet Budapest utcáinhttp://www.life.hu/news/20150806-szeretetkoldus-kiserlet-budapest-utcain.htmlMennyire nyitottak a magyar emberek? Mennyire képesek spontán szeretetet adni? Ebből a videóból kiderül!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.