Úgy tűnik, tényleg szerelme végzett Bobbi Kristina Brownnal

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
ital gyilkosság keverék Nick Gordon Bobbi Kristina Brown Whitney Houston halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nyomra bukkant a rendőrség Bobbi Kristina Brown halálával kapcsolatban: a legutóbbi jelentések szerint Nick Gordonnak sokkal több köze van a 23 évesen elhunyt lány halálához, mint azt előzőleg gondolták volna.

Egyre több jel mutat arra, hogy igazak a korábbi vádak, amelyek szerint Nick Gordon tehető felelőssé Bobbi Kristina Brown haláláért.

Nick Gordon gyilkolta meg Bobbi Kristinát? Forrás: AFP/Frazer Harrison

A pénteken az NBC televíziós csatorna által nyilvánosság elé tárt vádirat szerint a férfi egy mérgező, halálos keveréket adott Whitney Houston lányának, majd a jelentések szerint ő maga tette abba a fürdőkádba, ahol végül eszméletlenül találtak rá duzzadt ajkakkal és kiesett fogakkal.

Mindeközben egy másik nő is ott volt velük, akiről eddig Gordon és barátja, Max Lomas is hallgatott. Illetve a tragédiát megelőzően Bobbi Kristina és Nick veszekedett, a férfi azzal vádolta meg a lányt, hogy megcsalta őt.

A rendőrség továbbra sem zárta ki Nick Gordon korábbi állítását, miszerint a drogok végeztek Bobbi Kristina Brownnal, de most először hangzott el a feltételezés, amely szerint nem hárman, hanem négyen voltak aznap este, amikor a tragédia történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.