Tragédia: medve ölte meg a turistát a világhírű nemzeti parkban

Forrás: AFP/Sylvian Cordier -
halál medve turista támadás grizzly kirándulás Yellowstone Nemzeti Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken találták meg az áldozat holttestét a Yellostone nemzeti parkban, akivel az eddigi vizsgálatok szerint egy nőstény grizzly és bocsa végezhetett.

Medvetámadás áldozata lett egy montanai férfi - írja a The Guardian. A férfi, akinek kilétét nem hozták nyilvánosságra, holttestét a világszerte híres Yellowstone nemzeti park egyik népszerű útvonalán, Lake Village közelében találták meg.

Egy nőstény grizzly medve akár 350 kilót is nyomhat Forrás: AFP/Sylvian Cordier

A nyomozás eddigi állása szerint egy nőstény grizzly és legalább egy medvebocs végezhetett a turistával. Az útvonalat egyelőre lezárták, és medvecsapdákat állítottak fel a környéken.

Szörnyű tragédia! Fejjel esett bele a fürdőkádba és megfulladt egy négyéves kislányhttp://www.life.hu/news/20150731-a-gumikacsaival-akart-jatszani-belefulladt-a-kadba-a-negy-eves-kislany.htmlTavaly decemberben tragikus körülmények között vesztette életét egy bűbájos angol kislány, Summer Shaw. Úgy tudni, az édesanyja lefektette, ezután fürdővizet engedett magának. Sajnos azonban a gyermek is pancsolni akart...NewsThinkstockMegtámadta és élve elásta egy medve az orosz nőthttp://www.life.hu/news/20150617-megtamadta-es-elve-elasta-egy-medve-az-orosz-not.htmlAz 54 éves Natalja nyírfanedvet gyűjtögetett az orosz erdőben, de nem csak nedve, hanem medvéje is lett a nőnek, akire rátámadt egy. Natalját egy 80 éves barátja és annak kutyája kísérte el az erdőbe, mindhárman védekezni próbáltak, de a medve erősebb volt náluk.NewsThinkstockVéres baleset: bedarálta egy kutya lábát a mozgólépcsőhttp://www.life.hu/drlife/20150805-veres-baleset-bedaralta-egy-kutya-labat-a-mozgolepcso-egy-szemtanu-a-kozossegi-oldalan-osztotta-meg.htmlEgy átlagos reggelnek indult, véres baleset lett belőle. Egy szemtanú, Bettina a közösségi oldalán osztotta meg, amit látott: hangos vonyítás, rémült sikolyok és vér. Sok vér. Dr. LifeThinkstockEnnél jobb ma már nem lesz: krokodilon csónakázik a mosómedvehttp://www.life.hu/news/20150615-krokodilon-csonakazik-a-mosomedve.htmlVagy nagyon bátor, vagy rettendő könnyelmű az a mosómedve, aki felpattant egy aligátor hátára.News--Tragédia! Fiatalon elhunyt a sztársportolóhttp://www.life.hu/news/20150804-fiatalon-elhunyt-a-sztarsportolo-chiara-pierobon.htmlUtazás közben rosszul lett, és hamarosan meghalt a 22 éves kerékpáros. NewsThinkstockTragédia az autópályán! Ketten meghaltak, többen megsérültek egy balesetbenhttp://www.life.hu/news/20150809-turistabusz-borult-fel-a-romaniai-autopalyan-ketten-meghaltak-tobben-megserultek.htmlFelborult egy ukrán turistákat szállító autóbusz vasárnap hajnalban a romániai A2-es autópályán, ketten meghaltak, 48 embert kórházba vittek - közölte az MTI.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.