Szívszorító! Nem engedték fel az idős nénit a buszra virágaival

Forrás: Thinkstock -
idős hölgy virágok néni közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyek között mesélte az idős hölgy, hogy a fiatal buszsofőr nem engedte fel a helyközi járatra, ajándékba vitt kerti virágaival. 

A buszsofőr kezdetben nem engedte az idős nőnek, hogy jegyet vegyen és felszálljon Ötvöskónyiban egy helyközi járatra, mely Balatonmáriáról tartott Barcsra. Normális magyarázattal nem szolgált számára, arra hivatkozott, hogy virággal nem szállhat fel, mert ebből korábban adódtak már problémák - írja a sonline.hu. A hölgy ugyanis éppen egy barátnőjét készült meglátogatni, neki vitte volna a pár szál virágot.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Heves vita árán végül a férfi megengedte, hogy felszálljon, az idős nő azonban úgy felizgatta magát, hogy rosszul lett és később sírva panaszolta el a buszállomáson a történteket a forgalmisnak, aki elmondása szerint türelmesen végighallgatta, de nem foglalt állást az ügyben.

Tragédia: medve ölte meg a turistát a világhírű nemzeti parkbanhttp://www.life.hu/news/20150809-medve-olte-meg-a-turistat-a-yellowstone-nemzeti-parkban.htmlPénteken találták meg az áldozat holttestét a Yellostone nemzeti parkban, akivel az eddigi vizsgálatok szerint egy nőstény grizzly és bocsa végezhetett.News--Elmerült két férfi a Tiszábanhttp://www.life.hu/news/20150809-elmerult-ket-ferfi-a-tiszaban-gyorocskenel.htmlBúvárok és tűzoltók segítségével keresik azt a két férfit, akik vasárnap eltűntek a Tiszában Győröcskénél.NewsOrigoTragédia az autópályán! Ketten meghaltak, többen megsérültek egy balesetbenhttp://www.life.hu/news/20150809-turistabusz-borult-fel-a-romaniai-autopalyan-ketten-meghaltak-tobben-megserultek.htmlFelborult egy ukrán turistákat szállító autóbusz vasárnap hajnalban a romániai A2-es autópályán, ketten meghaltak, 48 embert kórházba vittek - közölte az MTI.NewsThinkstockSzombati cukiság: vécécsészéből ivott az elefánthttp://www.life.hu/news/20150808-vececseszebol-ivott-az-elefant-egy-kempingben-nagyon-cuki-volt-a-hatalmas-ormanyaval.htmlA szomjas emlős nem bírt tovább várni, besétált a fürdőszobába és hatalmas ormányával kiszippantotta a vizet a felül nyitott toalettből.News--Még 2 hétig fog tombolni a pokoli hőséghttp://www.life.hu/news/20150808-meg-2-hetig-tart-a-kanikula-augusztusban.htmlAz előrejelzések szerint csak augusztus 23-án csökken a nappali hőmérséklet 30 fok alá.NewsHalálra gázolt egy embert a vonat Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150808-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat-budapesten.htmlHalálra gázolt egy Déli pályaudvar felé közlekedő vonat egy embert a fővárosban szombat délben, ezért az érintett szakaszon késésekre lehet számítani - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.