Vérengzés Houstonban: hatgyerekes családot irtott ki egy gyilkos

Forrás: MTI/AP/Harris megyei seriffi hiv/Harris Megyei Seriffi Hivatal -
gyilkosság édesanya gyilkos szülő Houston család tragédia viszony gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Conley egy hatgyermekes családot irtott ki a Texas állambeli Houstonban. A 48 éves férfi összesen nyolc emberrel végzett, az összes áldozatot lőfegyverrel ölte meg - írja az MTI.

Hatgyerekes családot mészárolt le a 48 éves David Conley Houstonban - közölte a helyi rendőrség. A férfinak feltehetően korábban viszonya volt az édesanyával, Valerie Jacksonnal. Valószínűleg az asszony 13 éves fia, Nathionel Conley ebből a kapcsolatából született.

David Conley a rendőrség által közreadott fotón Forrás: MTI/AP/Harris megyei seriffi hiv/Harris Megyei Seriffi Hivatal

Conley az összes áldozatát lőfegyverrel végezte ki, többüket meg is bilincselte. A férfi a bejelentés miatt a helyszínre érkező rendőrökre is rálőtt, később azonban megadta magát. Conley ellen három pontban emeltek vádat, köztük egy 6 évnél fiatalabb gyermek megölése miatt, az óvadéktétel lehetőségét a bíró megtagadta tőle.

Conleyt tavaly júliusban is őrizetbe vették a most meggyilkolt Valerie Jackson miatt, akinek fejét egy vita után beleverte a hűtőszekrénybe. Tettéért akkor 9 hónap börtönre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.