Egy egész emeletet bérel a budapesti luxushotelben Robbie Williams

Forrás: AFP -
Robbie Williams luxushotel Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.

Vasárnap reggel érkezett hazánkba Robbie Williams. A Blikk információi szerint a sztár reggel hét óra óta van Magyarországon, és a rajongóknak esélyt sem ad a találkozásra, de még arra sem, hogy láthassák. A Four Seasons Gresham Palace Hotelbe érkezve nem is szállt ki a főbejáratnál, hanem egyből a mélygarázsba vitette magát.

Forrás: AFP

Robbie a 179 szobás luxusszállodában egy egész emeletet bérelt ki magának, és természetesen testőrök is vigyáznak rá. A stáb néhány tagja tegnap körbejárta a Szigetet, az énekes azonban, aki ma este lép fel a fesztiválon, a hotelben maradt.

Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigeten

Különleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe!
Trendi nyári nyereményözön a Sziget Fesztiválon - Használd a cashtaget!http://www.life.hu/news/20150808-trendi-nyari-nyeremenyozon-a-sziget-fesztivalon-hasznald-a-cashtaget.htmlÍme egy újabb ok, amiért idén érdemes kilátogatnod a Szigetre. Hallottál már a cashtagről? Most megtudhatsz róla minél többet!News--Tragikus baleset a Hungaroringen: meghalt egy versenyzőhttp://www.life.hu/news/20150809-halalos-baleset-tortent-a-gyorsasagi-motoros-alpok-adria-bajnoksag-hungaroringi-versenyen.htmlVersenybalesetben életét vesztette Berto Camlek a gyorsasági motoros Alpok-Adria bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán - közölte az MTI.NewsThinkstockVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt a gyorsétterembőlhttp://www.life.hu/news/20150809-norvegiaban-kidobtak-a-vak-not-az-etterembol-mert-vakvezeto-kutyajaval-ment-be.htmlVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt és gyermekét egy gyorsétteremből Norvégiában. News--Rekordot döntött: 46 órán át ünnepelte születésnapját egy férfihttp://www.life.hu/news/20150809-46-oran-at-unnepelte-26-szuletesnapjat-egy-nemet-ferfi-ezzel-guinness-rekorder-lett.htmlSven Hagemeieré lett a világ leghosszabb szülinapja: a német férfi közel 2 napon át ünnepelhette 26. születésnapját.News--Szívszorító! Nem engedték fel az idős nénit a buszra virágaivalhttp://www.life.hu/news/20150809-otvoskonyiban-a-helykozi-jaratra-nem-engedtek-fel-az-idos-nenit-mert-viragokat-vitt-a-kezeben.htmlKönnyek között mesélte az idős hölgy, hogy a fiatal buszsofőr nem engedte fel a helyközi járatra, ajándékba vitt kerti virágaival. NewsThinkstock"Az embereknek így is el kell fogadniuk" - Szörnyű balesetben veszítette el lábát a lányhttp://www.life.hu/news/20150809-az-alton-tower-hullamvasut-baleset-egyik-tuleloje-eloszor-adott-interjut.htmlLeah Washington barátjával ült fel a Guinnes-rekorder Alton Tower egyik szerelvényére. Elmondása szerint a tragédia után minden megváltozott, most próbálja újratervezni életét.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.