Film készül Dominique Strauss-Kahn szexbotrányáról

Forrás: AFP/Denis Charlet -
szexbotrány Dominique Strauss-Kahn film IMF
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Film készül a Warner Bros filmstúdióban Dominique Strauss-Kahn IMF-vezér szexbotrányáról - írja a The Hollywood Reporter nyomán az MTI. 

A forgatókönyvet Ben Kopit írja. A film egyelőre a The Libertine munkacímet viseli. A hollywoodi portál szerint a forgatókönyv a botrány komikus feldolgozása lesz. A botrányt tavaly a Welcome To New York című filmjében Abel Ferrara is felidézte, amelyben Gerard Depardieu játszotta Strauss-Kahnt és Jacqueline Bisset a feleségét.

Femen aktivista mászik Dominique Strauss-Kahn volt IMF elnök kocsijára a franciaországi Lilleben Forrás: AFP/Denis Charlet

Strauss-Kahn a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója volt 2011-ig, amikor le kellett mondania, mert egy hotel szobalánya feljelentette nemi erőszak miatt. A gazdasági szakembert házi őrizetbe vették, de mivel a szobalány szavahihetősége megkérdőjeleződött, nem indult ellene eljárás. A nő később polgári úton perelte be Strauss-Kahnt.
Szörnyű családi tragédia történt Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150815-svajcban-negy-halottat-talaltak-egy-csaladi-drama-helyszinen.htmlNégy halottat találtak Svájcban pénteken egy családi drámai helyszínén. Egy apa kisgyermekeivel vetette magát a mélybe egy turistalátványosságként ismert magaslatról Neuchatel kantonban.NewsOrigo26 éves, de még jól bírja - az oregoni Corduroy a világ legöregebb macskájahttp://www.life.hu/news/20150815-a-26-eves-oregoni-corduroy-a-vilag-legoregebb-macskaja.htmlAz amerikai Oregon államban élő, 26 éves és 14 napos Corduroy a világ legöregebb macskája. A világrekordot a Guinness is bejegyezte a héten.NewsOrigoDögös, belevaló csajok a Szigetrőlhttp://www.life.hu/news/20150815-dogos-belevalo-csajok-a-sziget-fesztivalrol.htmlIlyen, amikor a csajok beindulnak a Szigeten! Amikor semmi más nem számít, csak a mulatság és habzsolják az életet. Meg is mutatjuk! News--Meztelen állatvédők lepték el a Londoni Állatkertethttp://www.life.hu/news/20150814-meztelen-testfesteses-allatvedok-leptek-el-a-londoni-zsl-allatkertet.htmlA pucérra vetkőzött aktivisták a nagymacskák megóvására akarták felhívni a figyelmet. A róluk készült képek alapján bátran állíthatjuk, sikerült elérni céljukat.News--Meghalt Stephen Lewis komikushttp://www.life.hu/news/20150814-meghalt-stephen-lewis-komikus-angol-szinesz.htmlÁllítják: a komikus szerepeiről ismert Stephen Lewis az utolsó napjaiban is jókedvű volt.NewsOrigoÍgy búcsúzott édesapjától Sinkó László lányahttp://www.life.hu/news/20150814-sinko-laszlo-lanya-andrea-olimpikon-igy-bucsuzott-edesapjatol.htmlAhogy már megírtuk, szűk családi-baráti körben temették el Sinkó Lászlót. Lánya szívhezszóló szavakkal búcsúzott tőle. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.