Kutya, fogamzásgátló, mankó - Miket találtak a talált tárgyak osztályán a Szigeten?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sziget Fesztivál talált tárgyak Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok legendát lehet hallani, miket visznek a becsületes megtalálók a fesztiválokon az elveszett tárgyakkal foglalkozó standhoz. Utánajártunk, idén mi volt a legextrémebb holmi.
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A sok leadott pénztárca és telefon mellett egészen érdekes dolgok kerültek a Lost&Found standhoz. Dobozos sör, fogamzásgátló tabletta és mankó is várta tulajdonosát. A gyógyszerért jelentkezett is a hölgy, a mankó nélkül azonban nem tudjuk, hogyan bulizott tovább a tulajdonosa.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A standnál kedves fiatal fiúk és lányok készségesen segítenek megtalálni és megkeresni a fesztiválozók holmijait, alapos azonosítás után. A szigetelők pedig becsületesen hordták be a megtalált dolgokat hozzájuk, amelyekért telefononon is lehet érdeklődni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A legmeglepőbb elhagyott "tárgy" idén egy élő állat volt: egy kutyát vittek be, akinek szerencsére a biléta alapján hamar meglett a gazdája.

Eltűnt egy repülőgép Indonézia feletthttp://www.life.hu/news/20150816-eltunt-a-trigana-air-service-legitarsasag-repulogepe-idonezia-felett.htmlA légi irányítás elveszítette a kapcsolatot egy indonéz repülővel, amelyen 54 ember tartózkodik - írja az Origo.NewsTragédiák sorozata az utakonhttp://www.life.hu/news/20150816-kozuti-balesetek-vonat-baleset-tortent-a-vasar-reggeli-orakban.htmlElég lehangolóan indult a vasárnap reggel. És nem csak a borongós, esős napkezdetre gondolunk. Talán az időjárás miatt megváltozott útviszonyokkal is összefüggésben, számos baleset történt országszerte a reggeli órákban.NewsThinkstockEz már az ősz? Kemény idő vár ránkhttp://www.life.hu/news/20150816-felhoszakadas-jegvihar-vasarnap-veget-er-a-nyari-idojaras.htmlFelhőszakadás, jég, szélvihar - durva változás az időjárásban.News--Teltházat hozott a Szigetnek pénteken a Kasabian és az Avicii http://www.life.hu/news/20150815-telthazas-volt-a-penteki-nap-a-szigeten-marina-and-the-diamonds-a-kasabian-es-avicii-lepett-fel-a.htmlTeltházas volt a Sziget pénteki napja: a rendezvényre 90 ezren látogattak ki - tájékoztatták a szervezők szombaton az MTI-t. Pénteken többek között a Marina and the Diamonds, a Kasabian és Avicii lépett fel a Nagyszínpadon. News--Dögös, belevaló csajok a Szigetrőlhttp://www.life.hu/news/20150815-dogos-belevalo-csajok-a-sziget-fesztivalrol.htmlIlyen, amikor a csajok beindulnak a Szigeten! Amikor semmi más nem számít, csak a mulatság és habzsolják az életet. Meg is mutatjuk! News--Megölte élettársát egy 16 éves lány Ceglédenhttp://www.life.hu/news/20150815-megolte-elettarsat-egy-16-eves-lany-cegleden.htmlEgy 16 éves lány megölte 25 éves élettársát Cegléden. A rendőrök elfogták a lányt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.