Elképesztő! Ollóval szúrta le saját nevelt fiát egy férfi Szentendrén

Forrás: Photononstop/Guy Bouchet -
Szentendre rendőrség fiú olló támadás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 64 éves férfi összeveszett, majd bal hónalján megsebesített egy fiatal fiút Szentendrén, szombat este.

Az eset egy társasház mögötti területen történt, ahol a férfi és a nevelt fia szóváltásba keveredett, majd az egyikük egy ollót rántott elő. A police.hu szerint a fiút könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Illusztárció Forrás: Photononstop/Guy Bouchet

A történteket látta a sértett fél egyik ismerőse is, akit R. László életveszélyesen meg is fenyegetett, majd őt is megtámadta, de a 32 éves férfi ki tudott térni a támadó elől. A férfit a rendőrök azonnal elfogták, és őrizetbe vették. Emberölési kísérlet elkövetésének meglapozott gyanújával indult ellene eljárás.

Kutya, fogamzásgátló, mankó - Miket találtak a Talált Tárgyak Osztályán a Szigeten?http://www.life.hu/news/20150816-ezeket-talaltak-iden-a-talalt-targyak-osztalyan-a-szigeten.htmlSok legendát lehet hallani, miket visznek a becsületes megtalálók a fesztiválokon az elveszett tárgyakkal foglalkozó standhoz. Utánajártunk, idén mi volt a legextrémebb holmi.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huEltűnt egy repülőgép Indonézia feletthttp://www.life.hu/news/20150816-eltunt-a-trigana-air-service-legitarsasag-repulogepe-idonezia-felett.htmlA légi irányítás elveszítette a kapcsolatot egy indonéz repülővel, amelyen 54 ember tartózkodik - írja az Origo.NewsTragédiák sorozata az utakonhttp://www.life.hu/news/20150816-kozuti-balesetek-vonat-baleset-tortent-a-vasar-reggeli-orakban.htmlElég lehangolóan indult a vasárnap reggel. És nem csak a borongós, esős napkezdetre gondolunk. Talán az időjárás miatt megváltozott útviszonyokkal is összefüggésben, számos baleset történt országszerte a reggeli órákban.NewsThinkstockViczián Csilla lett a Balaton legszebb lányahttp://www.life.hu/news/20150816-viczian-csilla-lett-a-miss-balaton-szepe.htmlLátványos show keretében megválasztották a Miss Balaton by Cosmopolitan királynőjét. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn. A szakmai zsűri tagjai Mádai Vivien, Király Linda, a Barátok közt két sztárja, Varga Izabella és Nyári Diána, valamint Dammak Jázmin, Hárai Balázs vízilabdázó és Mártha Imre voltak. A rendezvényen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Horváth Éva is.News--Ez már az ősz? Kemény idő vár ránkhttp://www.life.hu/news/20150816-felhoszakadas-jegvihar-vasarnap-veget-er-a-nyari-idojaras.htmlFelhőszakadás, jég, szélvihar - durva változás az időjárásban.News--Camilla hercegné, a táncparkett ördögehttp://www.life.hu/news/20150816-camilla-hercegne-a-victory-of-japan-day-alkalmabol-veteranokkal-tancolt.htmlCamilla a tengerészet 94 éves veteránjával uralta a parkettet a VJ Day hetvenedik évfordulójának nemzeti ünnepségein.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.