Az egekben született a magyar lány és az olasz fiú szerelme

Forrás: Péter Bud -
repülő házasság légitársaság szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Love is in the air", avagy pontosan ilyen, amikor a házasság tényleg az égben köttetett! 

Az egymástól légvonalban mintegy 800 kilométerre élő magyar-olasz szerelmespár megismerkedésük óta a Budapest-Pisa menetrend szerinti járatának köszönhetően tartotta a kapcsolatot.

Az Olaszországban élő biofizikus, Pasquale Bianco az elmúlt két évben szinte minden hétvégén meglátogatta magyar jegyesét, az orvos fizikus hallgató Molnár Zsanettet. Talán ennek is köszönhetően a kapcsolatuk olyan jól alakult, hogy a pár augusztus végén össze is házasodik Magyarországon. Az ír légitársaság és a Budapest Airport jóvoltából a repülőtéren és a Európa legnagyobb fapados légitársáságának egyik fedélzetén tartottak az esküvői fotózást.

Az olasz Pasquale Bianco és magyar kedvese, Molnár Zsanett Forrás: Péter Bud

"Nagyon örültünk, amikor megismertük Zsanett és Pasquale szerelmi történetét. A közelgő izgalmas Nagy Nap részeseiként örömmel adtunk lehetőséget az esküvői fotók elkészítésére az egyik repülőgépünkön, ami megörökítette a közös életük első pillanatait"- kommentálta a történetet Európa legnagyobb fapados légitársáságának munkatársa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.