Megrázott egy 19 hónapos kisbabát egy világcég lámpája

lámpa áramütés termékvisszahívás kisbaba cég éjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látható sérüléseket okozott egy gyermek kezén a Patrull nevű éjjeli lámpa. A cég visszahívja a terméket, és az éjjeli világítást bármely áruházban a blokk nélkül is visszaveszik.

Az IKEA közleményt adott ki, amelyben arra kéri a vásárlóit, hogy aki Patrull éjjeli világítást vett az utóbbi időben, azonnal fejezze be a használatát, és vigye vissza bármelyik áruházukba - írja az Origo.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A céghez eljutott egy olyan eset híre, amikor egy kisfiú az éjjeli fénnyel játszott, majd mikor megpróbálta azt kihúzni a konnektorból, annak a burája leesett, és a gyermek kezét áramütés érte.

"Bármely esetben, amikor egy termékkel kapcsolatban baleset merül fel, azonnal intézkedünk. A terméket még aznap kivontuk a forgalomból, amikor az esetről jelentést kaptunk, és a vizsgálatot is azonnal megkezdtük" - írta a cég munkatársa.

Több mint 600 Patrull éjjeli világítást teszteltek és találtak rendben. A Patrull éjszakai világítás 2013 óta kapható Európában és Észak-Amerikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.