Beatrix yorki hercegnő Ashton Kutcher Mila Kunis Dave Clark New York sofőr autó Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak egy okot kell mondanunk, hogy miért töltsd le a Uber ingyenes taxis alkalmazást, akkor az ez: az egyik sofőr így vette fel, majd furikázta végig New Yorkon Mila Kunist, Ashton Kutchert, Beatrix yorki hercegnőt és pasiját, Dave Clarke-ot.

A nermég egybekelt Mila Kunis és Ashton Kutcher New Yorkban találkozott össze régi jó barátjukkal, a világutazó Beatrix yorki hercegnővel és párjával, Dave Clarke-kal, majd jó nagyvárosi lévén azonnal hívtak is maguknak egy Uber taxit, hogy egyszerűen, gyorsan célba érhessenek, és megünnepeljék Mila 32. születésnapját.

Forrás: Instagram/David Capellan

Így történt, hogy a mit sem sejtő David Capellan vehette fel kocsijába a két világsztárt és a hercegi párt. A srác pedig azonnal nyomott is egy szelfit magukról, amelyet képmegosztó oldalán nyomban közzé is tett. Durva!

Mi az Uber?

Olcsóbb a rendes taxinál, okostelefon a taxamétere, és pontosan látjuk, merre jár közösségi sofőrünk. Az Uber nevű személyszállító szolgáltatásról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.