Főiskolára megy a modellgyilkos Adrienn

Forrás: Flickr/.tms -
gyilkosság modell főiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dézit, a 18 éves magyar fotómodellt még 2008-ban két barátja gyilkolta meg. A bedrogozott gyilkosokat 2012-ben börtönbüntetésre ítélték. Adrienn, a páros egyik tagja megtért a börtönben, nyelveket tanul és még egy főiskolára is beiratkozott...

"Korábbi ügyfelem úgy tájékoztatott, hogy sikeresen felvételizett az egri Eszterházy Károly Főiskola emberi erőforrás szakára. Államilag finanszírozott képzésre vették fel, ami úgy tudom, nagyon ritka az elítéltek közt" – nyilatkozott a Borsnak Kamarás Péter ügyvéd, majd folytotta:

Illusztráció Forrás: Flickr/.tms

"Adrienn hálás azért, hogy börtönbe került. Úgy véli, ha nem ítélik el, talán már nem is élne, hiszen korábban komoly drogproblémái is voltak. Most szeretné kérni az áthelyezését a kalocsaiból az egri börtönbe. Így könnyebben végezhetné el levelezőn a főiskolát. Egyébként jó magaviseletért nemrég enyhítettek a büntetési fokozatán a legszigorúbb fegyházról börtönre" – tette hozzá Kamarás.

A gyilkosság részletei

Dézit 2008. augusztus 11-én bedrogozva ölte meg két barátja, B. László és T. Ad­rienn. A férfi autójában 58 késszúrással végeztek vele egy XXIII. kerületi erdős részen. Ezután a XVIII. kerületben, az M5-ös autópálya melletti erdős részen rejtették el a holttestet, amit másnap egy járókelő talált meg. Tíznapi bujkálás után Nyíregyházán fogták el a rendőrök B. Lászlót és T. Ad­riennt, akiket 2012 novemberében jogerősen 14, illetve 12 évre ítéltek.

Döbbenetes fotókon a vihar utáni Budapesthttp://www.life.hu/news/20150817-dobbenetes-fotokon-a-vihar-utani-budapest-elhagyott-eltort-esernyok.htmlOrszágszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. De a viharnak áldozatai is voltak. Mutajuk őket. NewsOrigoMegdőlt a 70 éves melegrekord Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150814-megdolt-a-70-eves-melegrekord-budapesten-augusztusban.html1946. augusztus 13-án 37,4 fokot mértek a fővárosban, ezt 0,4 fokkal meghaladja a csütörtökön regisztrált rekordhőmérséklet. NewsThinkstockLelketlen albínókutya: íme, a 2017-es vizes vb kabalapulija http://www.life.hu/news/20150812-lelketlen-albinokutyanak-titulalta-a-sportsgrid-a-2017-vizes-vb-kabalapulijat-ami-hatalmas.htmlÚgy tűnik, hogy lassan az egész világ a 2017-es vizes vb kabalapuliján röhög. Mutatjuk, miért.NewsOrigoVajda Attila olimpikon: "a kajak-kenu egy tiszta sport"http://www.life.hu/news/20150806-vajda-attila-kucsera-gabor-kapcsan-a-kokainozasrol-es-doppingolasrol-beszel.htmlMélyen megrázott mindenkit, amikor kiderült: Kucsera Gábor is érintett a kokain-botrányban. Ennek kapcsán Vajda Attila olimpikonnal beszélgettünk.NewsOrigoNapi sokk: emberfejet találtak a váci erdőbenhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-sokk-emberfejet-talaltak-a-vaci-erdoben-a-rendorseg-nem-erositette-meg-es-nem-is-cafolta-a.htmlNemrégen egy eltűnt személy keresése okán vonult ki a váci rendőrség a váci erőség területére. Ezúttal azonban egy emberfejet találtak itt.NewsSokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.